Nailed it! Essie – Angora Cardi | Review

IMG_5536Soms kom je een product tegen waardoor je weer helemaal beseft waarom je verliefd op een bepaald merk geworden bent. En Angora Cardi van Essie behoort tot die categorie. Het zit in het vaste assortiment van Essie, maar hij was me nooit opgevallen totdat ik hem met korting tegenkwam bij de laatste drie dolle dwaze dagen van de Bijenkorf en meenam.

IMG_5524Angora Cardi is een warme oud roze kleur. In bepaald licht lijkt het soms wat bruiner en soms wat rozer. Het is een creamy nagellak zonder glitters of shimmers.

IMG_5533IMG_5534Zoals altijd hebben Essie lakjes een fijne brede kwast met afgeronde haartjes. Dat lakt altijd zo lekker snel en makkelijk.

IMG_5531En dit is dan het resultaat op mijn nagels na maar één laagje. Normaal gesproken doe ik altijd twee laagjes nagellak op, maar deze is zo mooi dekkend na één dun laagje dat ik het hierbij heb gelaten. Echt een heel mooi kleurtje en bij mijn huidskleur krijgt deze nagellak ook nog een nude effect. Echt een mooi gedempt kleurtje wat prachtig past bij de herfst, maar eigenlijk altijd wel kan.

IMG_5536Ik ben heel blij dat ik deze nagellak tegenkwam in de kortingsbakken anders had ik hem vast nooit aangeschaft, maar ik heb er zeker geen spijt van. Deze hoort zeker bij mijn favorieten. Althans, voorlopig dan…

Essie Angora Cardi kost €9,99 en is onder andere te koop bij geselecteerde Etos en DA filialen

Wat is momenteel jouw favoriete nagellak?

13 gedachtes over “Nailed it! Essie – Angora Cardi | Review

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s