Opgemaakt Oktober 2015

IMG_5518Oktober is weer voorbij gevlogen en ik heb uiteraard een aantal producten opgemaakt. Eigenlijk voornamelijk huidverzorging, een douchegel en uiteraard weer wattenschijfjes. Als je wilt weten wat ik ervan vond, lees dan verder.


IMG_5519Indeed Labs Hydraluron €29,95
Een product wat ik altijd weer uit de kast haal is Hydraluron, een hydraterend serum met hyaluronzuur. Nu het weer wat kouder is geworden kan deze niet meer ontbreken in mijn ochtend huidverzorgingsroutine. Het heeft een heerlijk lichte gelachtige structuur, maar is zo hydraterend. Ideaal product voor de vochtarme huid, zonder dat je gelijk een zware of vette crème aanbrengt.

Zou ik het opnieuw kopen? Ja, de back ups liggen al klaar.

IMG_5520Estée Lauder Advanced Night Repair – vanaf €78,00
Iets wat het hele jaar in mijn avond huidverzorgingsroutine zit is de Estée Lauder Advanced Night Repair Serum. Ik heb het met zo veel liefde gebruikt dat de tekst al grotendeels van het potje verdwenen is. Het is een heerlijk serum wat veroudering zou moeten voorkomen, maar ik gebruik het vooral om te hydrateren en mijn onzuiverheden verdwijnen er sneller door. Het is een rib uit je lijf, maar wat mij betreft is het dat helemaal waard. Ik had tijdens mijn verjaardagsshoplog al een back-up in de aanbieding gekocht, dus ik ben al voorzien.

Zou ik het opnieuw kopen? Ja, ook hiervan ligt de back up al klaar.

IMG_5521HEMA face duo wattenschijfjes €1,00
Een product waar ik elke maand wel doorheen ga, maar niet elke maand bespreek in opgemaakt artikels zijn wattenschijfjes. Ze zijn niet bijster interessant, maar omdat een keer niet de Kruidvat wattenschijfjes zijn vond ik het nog wel de moeite waard om ze in het opgemaakt artikel te stoppen. De HEMA face duo wattenschijfjes zijn erg fijn in gebruik: ze hebben een dichtgenaaide rand, een geribbelde en een gladde zijde en vallen niet uit elkaar bij gebruik. Prima wattenschijfjes dus.

Zou ik het opnieuw kopen? Ja, ze zijn echt heel fijn.

IMG_5522The Body Shop Aloë Protective Serum
Grappig er zaten drie serums bij mijn opgemaakte producten van oktober en ik zou ze alledrie weer opnieuw kopen. Bij de Hydraluron en de Advanced Night Repair is dat gelukt maar bij mijn Aloe Protective Serum van The Body Shop helaas niet. Het is een fijn verkoelend, kalmerend maar ook hydraterend serum waar ik nog een klein restje van had staan. Helaas heeft The Body Shop besloten het product uit het assortiment te halen. Erg jammer.

Zou ik het opnieuw kopen? Ja, maar helaas kan dat niet meer.

IMG_5523Neutral Showergel €4,99
Mijn huid is behoorlijk gevoelig en heeft vooral als ik vaak onder de douche stap de neiging tot eczeem en uit te drogen. Toen het afgelopen zomer heel warm was en ik me kapot zweette wilde ik vaker douchen zonder mijn huid uit te drogen en daar was deze Neutral douchegel ideaal voor. Het heeft een basic ingredienten zonder producten die je huid uitdrogen, dus deze was erg fijn in gebruik. Nu het winter is en ik minder vaak onder de douche stap, heb ik hem voorlopig niet meer nodig. Maar volgende zomer zal ik vast weer iets soortgelijks aanschaffen, tenminste als we weer hoge temperaturen krijgen.

Zou ik het opnieuw kopen? Ja

Dit waren weer mijn opgemaakte producten van de maand oktober. Allemaal producten waar ik erg tevreden mee ben en die ik zonder aarzelen opnieuw aan zou schaffen.

Welk product heb jij wel eens opgemaakt dat uit het assortiment verdwenen is?

8 gedachtes over “Opgemaakt Oktober 2015

  1. De Estée Lauder Advanced Night Repair Serum heb ik ook, maar dan in een mini flesje! En had me al voorgenomen om de serum ook in het fullsize aan te schaffen, want wat een fijne serum zeg! Beetje balen van de prijs :(. Maar je doet er wel lang mee zeker? Fijne producten heb je verder opgemaakt!

    Like

  2. Leuke producten heb je opgemaakt, veel serums inderdaad! Dat serum van Estée Lauder heb ik wel eens in een mini gehad en die is inderdaad erg fijn, alleen houd de prijs mij voor nu nog wel een beetje tegen. Wat jammer dat het serum van The Body Shop niet meer te koop is, ik was daar eigenlijk wel heel benieuwd naar!

    Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s