Mijn essentiële beauty tools

IMG_5492Er zijn van die van producten waarvan niemand anders kan zien dat je die gebruikt, maar waarvan je zelf wel degelijk iets van merkt. Kwasten en make-up behoort tegenwoordig bij de meeste vrouwen tot het standaard arsenaal, maar deze producten zijn ook erg handig. Hier is een overzicht van de beauty tools die ik graag gebruik.

IMG_5494Tweezerman Pincet
Een pincet is altijd een handige tool. Uiteraard gebruik je het om je wenkbrauwharen te verwijderen, maar ook op de rest van je gezicht. Ik heb altijd één verdwaalde haar op mijn rechterwang en één in mijn hals en op de een of andere manier zie ik die altijd pas als ze voor mijn gevoel centimeters lang zijn. Alsof ze in één nacht gegroeid zijn. Ook de ervaren nepwimper dragers hebben er baat bij, hoewel ik daar als beginneling toch liever mijn vingers voor gebruik.

Shu Uemura Wimperkruller
Voor iedereen zonder mooie krullende wimpers van zichzelf is een wimperkruller echt ideaal. Je ziet er gelijk een stuk wakkerder uit, met of zonder mascara. En het effect van je mascara  wordt gelijk versterkt. Vind er één die bij je oogvorm past en ontdekt hoe zo’n kleine tool toch een groot verschil kan maken.

IMG_5493Puntenslijper
Deze ligt ook altijd bij mijn make up stash om oog en lippotloden weer lekker scherp te krijgen. Deze is van de HEMA, maar iets soortgelijks is denk ik overal wel te vinden. Hij is vooral handig omdat er twee verschillende formaten in passen. En het heeft een dekseltje, dus je slijpsel valt niet overal. Geloof me het is echt  een ramp om slijpsel van een zwart oogpotlood uit een licht tapijt te krijgen, dus dit is echt een niet zo voor de hand liggende, maar essentieel beauty tool.

Wattenstaafjes
Deze heb ik toen ik op vakantie in London was bij Muji gekocht, maar je vind ook soortgelijke bij het kruidvat. Ze hebben extra kleine watten uiteindes die niet pluizen. Met zo’n wattenstaafje en een beetje make-up remover kan je zo je wingedd eyeliner lekker strak kijken of een lipstick uitschieters bijwerken. Ook handig om kleine nagellak foutjes met wat nagellakremover te corrigeren.

IMG_5497KOH travel glazen nagelvijl
Deze heb ik geloof ik ooit gekregen toen ik een KOH product kocht, maar sindsdien zit deze altijd in mijn tas. Of je nou een haaltje in je nagel krijg of je je nagel op een andere manier beschadigt, een glazen nagelvijl is dan heel handig. Je kan je nagels weer in vorm krijgen zonder ze te buigen wat je met een nagelknipper toch wel doet. Sinds ik een glazen nagelvijl gebruik, merk ik dat mijn nagels steviger zijn en minder snel afbreken.

LUSH Bubblegum Lipscrub
Voor lipsticklovers is een scrub echt een musthave. Vooral als je matte lipstick gebruikt. De lipstick ziet er toch een stuk beter uit zonder die vervelende velletjes waar ik vooral nu het kouder wordt wat meer last van heb. Even ’s avonds scrubben en een lekkere lippenbalsem eroverheen en de volgende ochtend zijn mijn lippen klaar om gestift te worden.

IMG_5491Dit zijn mijn essentiële beautytools die ik toch allemaal zeer regelmatig gebruik. Niemand ziet er direct het resultaat van terug op je gezicht, maar het is wel gemakkelijk om te hebben.

Wat zijn jouw essentiële beauty tools?

9 gedachtes over “Mijn essentiële beauty tools

  1. Ik zweer het je: die haren komen inderdaad altijd in één nacht op! De ene dag heb ik nog perfecte wenkbrauwen, de volgende dag is het een ware jungle boven mijn oog! Tweezerman is daarom ook bij mij essentieel! Die lipscrub moet ik ook maar eens gebruiken: hij lijkt mij heel erg fijn!

    Like

  2. Jaaa, Tweezerman – onmisbaar! Ik was hem laatst kwijt en ik had daar toch flink last van. Wattenstaafjes zijn ideaal om bij je make-up te hebben klaarstaan, ik schiet namelijk heel vaak uit haha.

    Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s