Pupa Ultraflex Mascara – Ultra Black | Review

IMG_5465Ik weet eigenlijk niet zo goed hoe ik aan de Pupa Ultraflex mascara gekomen ben, volgens zat hij in een of andere beautybox. Toen ik laatst mijn vorige mascara wegdeed wilde ik deze wel uitproberen, want ik had nog nooit iets van Pupa gebruikt, maar ik had wel goede dingen gehoord over deze mascara. Scroll gauw verder om mijn ervaringen te lezen.

IMG_5458De Pupa Ultraflex mascara zit in een lange rode verpakking met zilveren letters. Dit is de kleur extra black. Ik vind het eigenlijk een best saaie verpakking, maar desondanks kan de inhoud natuurlijk wel fantastisch zijn. Volgens Pupa zou deze mascara voor een perfecte krul en extra lengte zorgen. Ik ben benieuwd.

IMG_5462De mascara heeft een hard plastic borsteltje. Wat opvalt is dat het grootste deel van het borsteltje korte, hoe noem je dat, tanden, uitsteeksels heeft.

IMG_5464En één kant heeft een iets langer kammetjes, waar de tanden ook wat verder uit elkaar staan. Die zie je op de fot aan de bovenkant. Die zijde is heel handig voor het separeren van je wimpers. Maar niet zo handig bij het aanbrengen van de mascara als je net als ik je mascara aanbrengt door onder andere het borsteltje te draaien. Dus voor mij was het even wennen aan de manier van aanbrengen.

pupaEn dit is dan het effect op mijn wimpers. Links zie je de before met mijn korte recht vooruitstekende wimpers. En rechts de after, waarbij mijn wimpers zichtbaar langer zijn, mooi zwart en gesepareerd zijn. Alleen het enige wat helaas ontbreekt is de krul én volume, maar dat beloofde het niet. Vlak na het aanbrengen, overigens zonder mijn wimpers te  krullen zat de krul er wel in, maar helaas na enkele minuten waren mijn wimpers weer voor het grootste deel naar beneden gezakt. Ik geef om die reden ook de voorkeur aan een waterproof mascara, want dan blijft de krul vaak veel beter in mijn wimpers zitten.

IMG_5465Dus helaas is de Pupa Ultraflex mascara in extra black voor mij niet de ideale mascara. Ik vind hem wel heel prettig werken in combinatie met een laagje van de waterproof Maybelline The Rocket Volum’ Express mascara eroverheen, want dan houdt de waterproof mascara de krul goed vast en heb je gelijk wat meer volume. Maar ik heb het liefst één mascara die alles doet. Maar als jij van jezelf al prachtige krullende wimpers hebt en houdt van separatie en gitzwarte wimpers dan denk ik dat dit een hele fijne mascara voor je kan zijn.

De Pupa Ultraflex mascara kost ongeveer €15,00 en is te koop bij geselecteerde Etos filialen en diverse webshops.

Heb jij wel eens iets van het merk Pupa geprobeerd?

 

9 gedachtes over “Pupa Ultraflex Mascara – Ultra Black | Review

  1. Ik heb net zoveel wimpers als dat Lambik haren heeft. Drie aan elke kant. Haha!

    Dus elke mascara heeft bij mij wel resultaat. Ik vind de kleurintensiteit bij jou wel mooi uitvallen!

    Like

  2. Oh ik heb deze één keer gehad en vond hem toentertijd heel erg fijn! Gaf veel volume en verlenging bij mij! Jammer dat Pupa lastig te verkrijgen is, anders had ik hem vaker gekocht..

    Like

  3. Pingback: Opgemaakt December 2015 | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s