Sally Hansen Complete Salon Manicure – Jungle Gem | Review

IMG_5432Deze nagellak van Sally Hansen zou je de complete salon manicure ervaring moeten geven. Ik weet niet eens wat dat precies in zou moeten houden, maar ik ben benieuwd of het zijn beloftes waarmaakt. Volgens de website van Sally Hansen zou deze nagellak 5 voordelen van een salon manicure in 1 flesje leveren, namelijk:

  1. Base Coat
  2. Nagelverharder/versteviger
  3. Groei stimulerende behandeling
  4. Kleur
  5. Top Coat

Dat zijn een heleboel eigenschappen wat toebedeeld wordt aan 1 nagellakflesje. Als je de amerikaanse website bekijkt zouden ze zelfs 7 eigenschappen moeten hebben, het voorkomen van chips en een gel shine geven. Ik weet niet of we hier in Nederland een andere formule hebben, maar ik vind het verschil wel bijzonder.

IMG_5436Ik heb een mooie donkere groene kleur gekocht nr 674 Jungle Gem. Het flesje zelf heeft een mooie vorm en is best groot, er past namelijk 14.7mL in.

IMG_5438Het heeft een breed kwastje met afgeronde randen, dit lakt lekker makkelijk en snel.
IMG_5439En met twee laagjes bereik je dan bovenstaand resultaat. Dit is overigens zonder base- en topcoat. Eén laagje was niet dekkend genoeg, maar  twee dunne laagjes zien er echt prachtig uit. En het glanst ook erg mooi. De houdbaarheid daarentegen viel mij behoorlijk tegen. Na één dag was de glans verdwenen en na 2 dagen had ik al zulke grote chips dat ik de nagellak er maar af gehaald heb. Ik heb het nog een keer geprobeerd mét een base- en topcoat en toen bleef het netjes 5 dagen mooi zitten, maar dat was nou net niet de bedoeling bij de Complete Salon Manicure.
IMG_5433Eerlijk gezegd vind ik dit product best teleurstellend. Het is geen goedkoop product en belooft heel wat, maar de houdbaarheid valt me vies tegen. Ik heb ook wat andere nagellakjes uit deze lijn en daar heb ik helaas hetzelfde resultaat. Dus als je erg gecharmeerd bent van de kleuren uit deze collectie zou ik deze nagellak zeker aanschaffen, maar als je op zoek bent naar een nagellak dat een 5 in 1 (of zelfs 7 in 1) salon manicure effect geeft, zou ik deze even overslaan.

Sally Hansen Salon Manicure kost €10,99 en is te koop bij verschillende parfumeries en online.

Welke nagellak is jouw tegengevallen?

3 gedachtes over “Sally Hansen Complete Salon Manicure – Jungle Gem | Review

  1. ik hoor zo ontzettend veel goeds over deze lakken, dan kan ik me inderdaad voorstellen dat je niet enthousiast bent als hij dan niet lang blijft zitten! De kleur vind ik overigens wel erg mooi!
    XOXO esmee

    Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s