Mijn 5 favoriete herfst MAC lipsticks

IMG_5368Nu het weer herfst is en MAC een hele bups nieuwe matte lipsticks uitgebracht had, begon het toch weer te kriebelen. Ik wil een nieuwe lipstick, speciaal voor de herfst. Maar omdat ik mezelf voorgenomen had om zo min mogelijk lipsticks te kopen, (aangezien ik er een hele hoop heb…) besloot ik eerst in mijn stash te kijken of er niet al wat mooie tussen lagen. En in een mum van tijd had ik er vijf verzameld, oeps.

IMG_5373Niet alleen met een matte finish, maar ook met een satin en een cremesheen finish. Vijf prachtige roodbruine, roodberry-achtige lipsticks. En ze lijken nog behoorlijk op elkaar ook. Van links naar rechts Hang-Up (cremesheen),  Just a Bite (satin, LE ) Media (satin), Diva (matte), Fixed on Drama (matte, LE).

IMG_5365

IMG_5366Hang-Up – Just a Bite – Media – Diva – Fixed on Drama

Hier zie je ook nog de swatches, de bovenste zonder flits en de onderste met. Ook zo naast elkaar geswatched zien ze er behoorlijk hetzelfde uit. Sommige zijn net iets koeler of iets warmer en de finishes zijn subtiel wat anders. Waarbij de meest rechtse drama meer naar een retromatte finish dan een matte finish neigt. Maar er zijn meer overeenkomsten dan verschillen.

IMG_5371Ik heb ook nog wat foto’s proberen te maken met de lipstick op, om de verschillen duidelijk te maken. Maar eerlijk gezegd, leek het wel of ik vijf dezelfde lipsticks ophad met een verschillende mate van glans. Dus wanneer ik weer denk: ‘ik heb echt geen herfstlipsticks’ heb ik hier het levende bewijs, zwart op wit, dat ik er al van MAC alleen vijf heb. Laat staan van de andere merken…

MAC lipsticks zijn te koop bij maccounters of online via maccosmetics.nl voor €19,50.

Wat is jouw favoriete herfstlipstick?

 

 

10 gedachtes over “Mijn 5 favoriete herfst MAC lipsticks

 1. Mooie lipsticks die op het eerste exact erg op elkaar lijken, als swatch zijn ze individueel prachtig! Ik heb Sin op mijn lijstje, ook een herfstige kleur en ik vind Fixed On Drama ook prachtig na je Swatch te hebben gezien!
  XOXO esmee

  Like

 2. Mooie lipsticks! Heel slim ook om je stash te bekijken voordat je wat koopt omdat je denkt dat je geen herfstlipsticks hebt; ik zou daar waarschijnlijk nog niet aan gedacht hebben haha! Ik vind het wel erg mooie kleuren, vooral Media en Diva vind ik erg mooi maar ook Fixed On Drama lijkt mij prachtig!

  Like

 3. Ik zie echt enorm veel verschillen tussen de lipsticks hoor! Maar je hebt een goed punt, dit zijn stuk voor stuk mooie kleuren en finishes, nog eentje erbij is niet per se noodzakelijk.

  Like

 4. Oeh la la, wat een prachtige lipsticks! Zoals je weet, heb ik inmiddels een wishlist gemaakt 😉 Ik zie hier een paar prachtige pareltjes tussen zitten, dus die zet ik erbij op de lijst.

  Like

 5. Wat een beauties! Diva is echt prachtig! En dappere jij dat je de drang naar een nieuwe herfst lipstick nog steeds hebt weten te weerstaan. Hulde!

  Al is de herfst nog niet voorbij natuurlijk…

  Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s