Tanya Burr Nail Polish – New York Night | Review

IMG_5270Wanneer de zomer voorbij is krijg ik altijd zin om lekker donkere nagellak te gaan dragen. Die van het type dat mensen denken: ‘Heeft ze nou zwarte nagellak op of…?’ Dus ik dook mijn stash in en ging op zoek in mijn donkere nagellakken en ik vond deze van Tanya Burr, namelijk New York Night.

IMG_5265New York Night is een intense creamy donkere aubergine kleur zonder glitters. Het komt in een flesje met een zwarte rechthoekige dop. En op het flesje staat nog het oude logo van Tanya Burr. Zij heeft haar make-upcollectie inmiddels opnieuw gelanceerd en ze heeft de vormgeving behoorlijk veranderd, maar de bestaande nagellakkleuren zijn er nog steeds. De verpakking die je hier ziet is dus de ‘oude’ verpakking, maar is overigens nog wel te koop zolang de voorraad strekt.

IMG_5266En onder de grote dop bevindt zich gelukkig nog een ronde geribbelde dop. Dat is veel makkelijker vast te houden. Het flesje bevat overigens 12mL nagellak.

IMG_5267Tanya Burr nagellak komt met een ouderwets smal kwastje. Ik geef persoonlijk de voorkeur aan wat bredere kwasten. Dit is ook met de nieuwe lancering van de collectie niet veranderd.

IMG_5271En zo ziet het er dan uit op mijn nagels. Lekker vampy en donker. Hier heb je overigens wel twee laagjes voor nodig. Het geeft inderdaad dat heeft zij nou zwarte nagellak op effect. De lak heeft een fijne formule en brengt ondanks het smalle kwastje nog wel makkelijk aan. Tanya Burr nagellak blijft bij mij vaak 4 dagen mooi zitten, dat is lekker gemiddeld.

IMG_5270Yep, ik ben blij dat het weer najaar is, want deze intens donkere kleuren kunnen weer. Ik ben erg blij dat ik deze kleur in mijn collectie heb. Het is een fijne nagellak dat een heerlijk dramatisch effect geeft. Ja deze pak ik er de komende tijd zeker vaker bij.

Deze versie van de Tanya Burr nagellak wordt nog verkocht zo lang de voorraad strekt bij Superdrugfilialen in Groot-Brittannië en online via Feelunique.com. momenteel zijn ze in de aanbieding voor €3,34. De nieuwe flesjes met 9mL inhoud kosten €6,94. Beide varianten zijn op dit moment te koop via Feelunique.com voor 3 halen, 2 betalen.

Houd jij van donkere nagellak?

10 gedachtes over “Tanya Burr Nail Polish – New York Night | Review

  1. Wat een mooi kleurtje! Misschien dat ik nog wel wat van de oude collectie ga bestellen binnenkort, want ik ben ook wel heel benieuwd naar de nieuwe collectie van Tanya Burr en als ik dan toch al bezig ben kan dat er ook nog wel bij haha!

    Like

  2. Ik hou wel van deze kleur! Maar ik draag eigenlijk alleen Sensationails omdat normale nagellak na 2 dagen al lelijk begint te worden bij mij. Wel een erg mooie kleur en zeker iets voor de herfst.

    Like

  3. Prachtig lakje! Prachtig flesje ook. Kan me indenken dat je er weg van bent. Ook ik vind donkere kleuren heerlijk om te dragen in de herfst. Wat dat betreft mogen we weer helemaal los!

    Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s