Dupe Bobbi Brown Shimmer Brick Bronze | Review

IMG_5142Waar ik vorige week de Bobbi Brown brightening brick besprak, heb ik deze week een review van een dupe van de bekende Bobbi Brown shimmer brick Bronze: Namelijk de DA Marble Baked Bronzing Powder. Waar de brightening een heel subtiel effect gaf is dit product van DA totaal het tegenovergestelde.

Je kon de DA Marble Baked Bronzing Powder al zien in mijn shoplog een tijdje geleden. Ik had hem gekocht naar aanleiding van een blogpost van Serena Verbon van Beautylab. De Bobbi Brown shimmer brick in Bronze stond al lang op mijn wishlist, maar aangezien die best prijzig is en niet Limited Edition is en ik geef toe ik eigenlijk ook niet nog meer highlighters nodig had, had ik de aankoop altijd uitgesteld. Maar een dupe voor €4,99 daar kon ik wel ruimte in mijn budget voor vinden.

De DA Marble Baked Bronzing Powder is er in twee versies, éen voor brunettes en éen voor blondines. Ze verschillen niet zo veel, behalve dat de versie voor blondines merkwaardig genoeg wat donkerder is en er mooie roze stukjes in zitten. Ik heb de versie voor blondines gekocht.

IMG_5140Het zit in een simpele zilveren ronde, maar stevige verpakking met een doorzichtig deksel waardoor je de kleur makkelijk kunt zien. En er is ook echt wat te zien, want hij ziet een prachtig uit.

IMG_5139
Dit is een foto in direct zonlicht waardoor je de prachtige glans goed kunt zien.

IMG_5144
IMG_5146Dit zijn twee swatches, waarbij de tweede niet scherp is, maar je daardoor des te beter al de kleine veelkleurige glinsters kunt zien. Echt heel mooi.

IMG_3173Ik ben langs de Bobbi Brown counter geweest en heb ook nog een swatch gemaakt met links de Bobbi Brown shimmer brick in Bronze en rechts de DA Marle Baked Bronzing Powder in Blondine. Deze foto heb ik met mijn telefoon gemaakt, dus de kwaliteit is helaas iets minder. Verrassend genoeg vind ik de dupe eigenlijk mooier dan de Bobbi Brown shimmer brick, maar ze lijken wel inderdaad behoorlijk op elkaar.

IMG_5156En hier is het effect op mijn gezicht. Ik heb het hier super subtiel aangebracht, want het is een behoorlijk glanzend product. Ik gebruik een stippling blush om het aan te brengen, nadat ik die heb afgetikt. Want het product is behoorlijk aan de poederige kant en heel intens. Dus als je een kwast gebruikt waar de haartjes dicht op elkaar staan, glans je echt de pan uit. Ook heel mooi als je daar van houdt.

IMG_5135Als je altijd al de Bobbi Brown shimmer brick in bronze had willen kopen is dit echt een aanrader. Een fractie van de prijs en echt een supermooi effect. Ik heb gelijk verplaatst naar mijn everyday stash en dat gebeurt niet zomaar. Echt een hele geslaagde dupe.

De DA Marble Baked Bronzing Powder is te koop bij DA en ook op da.nl voor €4,99

Wat is de beste dupe die jij ontdekt hebt of in je stash hebt?

13 gedachtes over “Dupe Bobbi Brown Shimmer Brick Bronze | Review

  1. Pingback: MAC Magic of the Night Collectie: Evening Rendezvous & Shaft of Gold | Review | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s