Opgemaakt Augustus 2015

IMG_5164Afgelopen augustus heb ik vooral producten die ik al wat langer in de kast had staan opgemaakt. Ik wil wat meer ruimte, maar vind het zonde om het zomaar weg te gooien. Dus voornamelijk een aantal voor mij oude producten en één relatief nieuwe.

IMG_5165Andrélon Oil & Care Kroescontrol €6,99
Als eerst een nieuwe. De Andrélon Oil & Care Kroescontrol voor droog en kroeshaar heb ik gekocht vlak nadat ik mijn haar had laten knippen. En ik al snel doorhad dat kroeshaar een stuk meer hydratatie vraagt. Een serumolie leek me wel handig om mijn haar gevoed te houden. Het is een prima product, maar aan de andere kant ook de eerste in zijn soort die ik sinds lange tijd weer gebruik. Hier volgt nog een uitgebreide review van op mijn blog.

IMG_5166LUSH Happy Hippy douchegel 100gr €6,60
Een handig klein formaat die ik altijd meenam op vakantie. Het heeft een heerlijk fris citrusgeurtje wat heel lekker is voor een warm klimaat. De douchegel schuimt makkelijk, maar droogt mijn huid toch iets te veel uit.

Zou ik het opnieuw kopen? Nee

LUSH The Olive Branche douchegel 250gr €14,70
Een heel andere type douchegel, die gelukkig een stuk hydraterende is, is The Olive Branche. Zoals de naam verraadt bevat het olijfolie waardoor het wat minder schuimt en de huid niet uitdroogt. Het is een oranje douchegel en het heeft een warm kruidig geurtje. Ja dit is één van mijn favoriete douchegels van LUSH.

Zou ik het opnieuw kopen? Ja

IMG_5167La Roche Posay Pigmentclar Serum, rond de €30,00
Deze had ik echt al een hele tijd geleden gekocht en ik heb nu het laatste restje opgemaakt.Het is bedoeld om donkere vlekjes te corrigeren. Aangezien ik nadat ik een puistje of iets dergelijks heb gehad er altijd een gepigmenteerd vlekje overblijft, leek het me heel handig. Ik moet eerlijk bekennen dat ik eigenlijk niet zo goed heb opgelet of het daarvoor werkte, want ik gebruikte het eigenlijk meer als vochtinbrengend serum.

Zou ik het opnieuw kopen? Nee

IMG_5168 Nivea Aqua Effect Sensitive reinigingsdoekjes €4,29
Deze doekjes zouden geschikt zijn voor de gevoelige huid, maar helaas ook van deze doekjes kreeg ik uitslag. Dus ik gebruikte het eigenlijk om swatches te verwijderen. Het zou ook geschikt moeten zijn om waterproof make-up te verwijderen, maar hiermee kan ik mijn waterproofmascara echt niet verwijderen. Dus een wat teleurstellend product. Enig pluspuntje: het bevat geen parfum én ook geen alcohol. Wellicht is dit nog iets voor mensen met een minder gevoelige huid en die geen waterproof make-up dragen.

Zou ik het opnieuw kopen? Nee

Zo, ik heb weer iets meer ruimte in mijn kast. Het enige nadeel daarvan is dat ik weer nieuwe spullen wil kopen. Maar voorlopig hoeft dat nog niet. Nu maar hopen dat ik mezelf kan beheersen…

Wat heb jij afgelopen maand opgemaakt?

5 gedachtes over “Opgemaakt Augustus 2015

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s