Rimmel London by Rita Ora nagellak – Bestival Blue, Go Wild-er-ness | Review

IMG_4989Ik heb er lang weerstand aan kunnen bieden, want ik had natuurlijk geen nagellak nodig. Maar toen deze schattige flesjes in de aanbieding waren kon ik de verleiding niet weerstaan en heb ik toch de Rimmel London 60 seconds super shine by Rita Ora lakjes gekocht.

Deze collectie kwam afgelopen voorjaar uit met twaalf verschillende kleuren en heeft een echt zomer/festivalseizoen thema. Ik ging voor een prachtig hemelsblauw lakje en mijn lievelingskleur lila. Alsof ik daar al niet genoeg lakjes van heb…

IMG_4991De nagellakjes hebben de standaard Rimmel London vormgeving, maar hebben als extra Rita Ora’s handtekening op de dop. En madeliefjes met in de kern de kleur van het lakje. Ik vind het er erg leuk uitzien en de namen zijn erg origineel. De 60 seconds super shine nagellak zouden een 3 in 1 kleurtechnologie hebben, zodat ze basecoat, kleur en topcoat in één zijn. Verder zou het een hoge kleur impact moeten hebben en een glanzende, anti-chip en longlasting formule hebben. Wat een hoop beloftes, kijken of het dat waarmaakt.

IMG_4992Als eerst de blauwe kleur, Bestival Blue. Een lief zomerse nagellak met de kleur van een stralendblauwe hemel. Echt een heel mooi kleurtje.

IMG_4985Ik heb hier twee laagjes nagellak aangebracht. Dat ging echt heel soepeltjes. De nagellak heeft een fijne brede kwast en de formule is precies goed. En zoals je ziet is het resultaat prachtig glanzende nagels, ook zonder topcoat.

IMG_4993Dit is de tweede nagellak een prachtig lila kleurtje genaamd Go Wild-er-ness.

IMG_4987Op deze swatch heb ik ook twee laagjes aangebracht zonder topcoat. En dat ging net zo soepeltjes als bij de eerste kleur. Na twee laagjes is ook hier de kleur goed dekkend met een mooie glans. Van de twee kleurtjes vond ik tot mijn verbazing de blauwe kleur mooier staan dan de lila variant. Echt een fijn zomerkleurtje, maar dat is echt persoonlijke voorkeur.

Hoewel de Rimmel London lak 60 seconden droogtijd belooft, heb ik dat nog niet zo meegemaakt. De nagellak droogt snel op, maar je moet toch iets langer wachten dan 60 seconds voor je de tweede laag kan aanbrengen. Dus de belofte van glans klopt zeker, maar de andere beloftes van anti-chip en longlasting formule helaas niet. Na 1 dag had ik al de eerste chips en na 3 dagen heb ik de lak eraf gehaald omdat het niet meer mooi zat. Ik heb de lak ook geprobeerd met een top- en een basecoat en toen bleef het zes dagen mooi zitten. Dus net zoals bij andere lakjes die ik heb geprobeerd die een 3 in 1 resultaat beloven, kan je het het best beschouwen als een gewone kleurnagellak.

Als je deze nagellak koopt, omdat je de kleuren mooi vind, dan wordt je zeker niet teleurgesteld. Maar als je een 3 in 1 effect verwacht met een anti-chip longlasting formule en een droogtijd van 60 seconden dan kom je toch van een koude kermis thuis.

De Rimmel London 60 seconds super shine by Rita Ora nagellak heeft een adviesverkoopprijs van €3,99 en is algemeen verkrijgbaar bij de drogist.

Ken jij een 3 in 1 nagellak die echt werkt?

13 gedachtes over “Rimmel London by Rita Ora nagellak – Bestival Blue, Go Wild-er-ness | Review

 1. Mooie lakjes, maar voor de anti-chip formule niet kopen dus! Altijd apart dat zulke beloften worden gedaan en dat je er toch vrijwel gelijk achter komt dat zoiets toch niet werkt. Fijn dat het met een basecoat wel goed was.

  Like

 2. Jammer dat de lakjes snel chippen. Ik vind de kleurtjes wel echt mooi (staan). Ik zelf gebruik al jaren nailpolish van het merk Nailstation. Geen 3 in 1 lak want de nagellak van Nailstation blijft (iig bij mij) echt zeker een week zitten zonder te chippen! Ik laat mezelf nog wel eens verleiden tot een ander merk maar ben altijd weer teleurgesteld als het na 1 of 2 dagen weer gaat chippen. 1 minpuntje: nagellak van het merk Nailstation wordt voorzover ik weet niet in Nederland verkocht! Ik koop de lakjes in Dubai.

  Like

 3. Oeh la la, wat een lieve kleurtjes! Jammer dat de kwaliteit niet zo denderend is. Persoonlijk vind ik Rimmel London een heel fijn merk. Zelfs een tijdje op nummer één in mijn lijstje gestaan. Ver voordat ik OPI en Essie leerde kennen 😉

  Like

 4. Pingback: Lila Love | Beauty Bits Blog

 5. wat grappig ik heb precies die 2 kleuren gekocht en t zijn op dit moment echt mn fav kleurtjes. ik krijg altijd complimenten als ik ze draag, vooral de blauwe!

  Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s