L’Oréal Infallible Nagellak – Double Entendre | Review

IMG_4872Toen ik dit voorjaar in Lissabon was, ging ik uiteraard naar Sephora. Ik was naar het kijken naar een best wel dure, oké eigenlijk veel te dure, gelnagellak zonder lamp toen de verkoopster me de L’Oréal Paris Infallible nagellak aanraadde. Ze had hem op dat moment op en het zag er prachtig op en omdat deze veel goedkoper was heb ik hem gekocht. Gewoon in Nederland hoor, want ik ga niet met make-up slepen als het niet nodig is. Lees mee of de tip echt zo goed was of dat ik spijt ga krijgen…

IMG_4873
De L’Oréal Infallible nagellak is al ruim een jaar op de markt in Nederland, maar ze waren mij nooit echt opgevallen in het schap. Ze zien er ook niet heel opvallend uit. Het is eigenlijk een simpele zwarte huls, met daarin twee nagellakjes: De kleur en de topcoat. Gelukkig kan je beide flesjes gewoon eruit halen, dat lakt een stukt makkelijker. Er zijn in totaal veertien kleuropties, en ik koos een klassieke rode nagellak: 006 Double Entendre.
IMG_4877De L’Oréal Infallible lakjes beloven tot 12 dagen mooi te blijven. Dat is nogal een belofte voor een gelnagellak zonder lamp. Zoals bijna alle gelnagellak zonder lamp heb je meerdere stappen, in dit geval twee.
Stap 1 is logischerwijs de kleur. Volgens de instructies heb je geen basecoat nodig en kan je direct twee laagjes van de nagellak aanbrengen.
IMG_4878En stap 2 is de topcoat, die ook een licht kleurtje heeft. Dat is niet bij alle kleuren het geval, bij de lichtere kleuren zijn ze bijvoorbeeld transparant. Deze zorgt voor glans en zou de kleur nog wat intenser moeten maken.
IMG_4884IMG_4886
Zowel de base- als de topcoat hebben fijne kwastjes. Een goed formaat, niet te smal en mooi afgeronde haartje.
IMG_4889
En dit is dan het resultaat na twee lagen kleur en de topcoat. Een prachtige klassiek rode, glanzende manicure. Het aanbrengen ging erg makkelijk. Het kwastje werkt erg fijn en de formule is niet te dik, maar ook zeker niet te dun. Als je goed kijkt kan je zien dat mijn witte nageltip er nog lichtjes doorheen schijnt. Ik vind het persoonlijk niet zo’n probleem, maar als je drie laagjes aanbrengt is het wel volledig dekkend.
IMG_4932
En dit is het resultaat na zeven dagen. Van een afstandje ziet het er heel goed uit, maar als je goed kijkt zie je dat er al wel wat lichte tipwear is opgetreden. Ook zijn er een aantal kleine chips, als je naar mijn pink ziet kan je dat goed zien. Bij mijn nagelriem van mijn middelvinger zie je dat ik de topcoat niet helemaal netjes heb aangebracht, dus van dichtbij lijkt het net of er een laagje ontbreekt. Dat ligt niet aan de lak, ik had netter moeten lakken.

Al met al ben ik echt tevreden over de nagellak. Ik heb hem niet twaalf dagen kunnen testen, want daar had ik de tijd niet voor. En eerlijk gezegd zou ik hem ook niet zo lang willen dragen, vanwege de uitgroei bij de nagelriemen, maar ik denk wel dat het zeker makkelijk tien dagen had kunnen redden. En dat is voor mij meer dan genoeg. O ja, en de topcoat kan je ook gerust over andere nagellak heen aanbrengen. Dan zorgt het ook voor meer glans en langere houdbaarheid. Dan is het probleem van aan het einde van de nagellak houd ik altijd zo veel topcoat over ook gelijk opgelost. Yep, weer een gelnagellak zonder lamp die ik graag aan mijn stash toevoeg, echt een aanrader.

De L’Oréal Paris Infallible nagellak kost €10,99 en is algemeen verkrijgbaar bij drogist en parfumerie

Heb jij een favoriete gelnagellak zonder lamp?

8 gedachtes over “L’Oréal Infallible Nagellak – Double Entendre | Review

  1. Dat valt me enorm mee! Mooie kleur ook trouwens. De verpakking heb ik wel eens zien liggen, maar het trok me niet zo. En ach, ik blijf een kluns met nagellak.

    Like

  2. Eerlijk is eerlijk, ik had niet echt veel goeds van deze nagellak verwacht. Maar eigenlijk ben ik nu wel heel erg onder de indruk. Wat blijft ‘ie goed zitten zeg. Deze moet ik toch eens gaan proberen.

    Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s