Beauty Bits Blog bestaat 1 jaar! + Winactie! GESLOTEN

IMG_5081Wat is de tijd snel gegaan zeg. Gisteren één jaar geleden ging Beauty Bits Blog online met de eerste blogpost. Een jaar geleden had ik nooit kunnen bedenken dat ik nu nog steeds aan het bloggen zou zijn, maar ik doe het met veel plezier.

Ik ben eerlijk gezegd verbaasd over hoe veel mensen mijn blog volgen. En ik ben dankbaar voor iedereen die mijn blog volgt en iedereen die een reactie achterlaat. Ik wist helemaal niet dat er zo’n leuke en warme bloggersgemeenschap was. Door mijn blog heb ik kansen gekregen die ik van tevoren niet voor mogelijk had gehouden. Ik ben naar leuke events geweest en heb goede samenwerkingen met bedrijven gehad. Maar het belangrijkste is nog wel dat ik nieuwe vriendschappen heb ontwikkeld zowel online als in ‘real life’. Dus allemaal heel erg bedankt!

IMG_5078Bij een verjaardag hoort natuurlijk een traktatie, dus wil ik aan één lezer een aantal beautyproducten weggeven in een winactie. Als je me al een tijdje volgt weet je dat ik gek ben op rode lippenstift. En daarom wil ik één van mijn ontdekkingen van de afgelopen jaar weggeven de L’Oréal Paris Color Riche Collection Exclusive Pure Reds van Blake (€14,99). Een klassieke rood, die denk ik bij heel veel mensen mooi staat.

IMG_5077En om de look af te maken, doe ik er ook de L’Oréal Paris Fals Lash Telescopic Waterproof Black Mascara  (€16,99) en de L’Oréal Paris Super Slim eyeliner (€13,99) Stuk voor stuk producten waar ik erg tevreden over ben. Uiteraard krijg je nieuwe ongeopende en ongebruikte items.

Wil je kans maken op deze beautyproducten ter waarde van in totaal €45,97, dan moet je het volgende doen:
-Volg mij op bloglovin’ en like deze blogpost.
Voor extra winkansen:
-Volg mij op instagram en re-gram over de winactie en tag mij (@beautybitsblog) ook zodat ik het makkelijker kan volgen.
-Volg mij op twitter (@beautybits1) en re-tweet mijn tweet over de winactie.

Laat even hieronder bij de reacties achter dat je meedoet!

Deze winactie loopt tot en met 31 augustus 2015 23:59uur en is open voor  lezers uit Nederland en België. De winnaar wordt random gekozen en per mail geïnformeerd. Zorg dus dat je een geldig e-mailadres achterlaat. Indien ik na 72 uur geen reactie op mijn mail heb gehad, zal ik een nieuwe winnaar uitkiezen.

Ik wens alle deelnemers veel succes!

30 gedachtes over “Beauty Bits Blog bestaat 1 jaar! + Winactie! GESLOTEN

 1. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! 🙂 Voor mijn gevoel blog je al veel langer haha, ik kan het mij niet meer herinneren dat ik je blog niet las. Leuke winactie ook, ik doe graag mee! Ik volg je op Bloglovin’, heb dit bericht geliked en volg je op Twitter en Instagram.

  Like

 2. Hartelijk gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan van je blog. Ik heb je blog nog maar net ontdekt en ik vind het zo professioneel, dat ik dacht dat je al véél langer bezig was!

  Like

 3. Gefeliciteerd met je 1 jarig blogbestaan, ik dacht ook dat het al langer was.
  Ik doe graag mee en volg je oa op Bloglovin & Twitter

  Like

 4. Gefeliciteerd met je een jaarige bestaan!
  Ik doe graag mee met de actie, hiervoor heb ik de verplichte stap gedaan en volg ik je ook op twitter waar ik al extra kans ook geretweet heb.
  Liefs, Jolijn

  Like

 5. Gefeliciteerd met je blog verjaardag! Leuk pakketje heb je gemaakt, ik doe graag mee! Ik heb alle stappen gedaan. Nog vele blog jaren gewenst!

  Like

 6. Gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van de blog♡
  Ik doe graag mee, alles is om verliefd op te worden, vooral de rode lippenstift:)
  Ik ga de foto nu reposten op instagram (daarop heet ik funny_girl_amy), hopelijk blijf je nog lang door gaan kusjes Amy

  Like

 7. Gefeliciteerd! Natuurlijk doe ik graag mee met de winactie, maar ook zonder dat vind ik dat je een leuke blog hebt. Aan alles is te merken dat je een slimme dame bent, en ik vind een beautyblogster die in het dagelijks leven een MD is echt een leuke bijzondere combinatie!

  Like

 8. Pingback: Reminder winactie 1e blogverjaardag! | Beauty Bits Blog

 9. Gefeliciteerd! Ik volg je sinds we elkaar hebben ontmoet op het i love beauty event van miss lipgloss toen we samen probeerde voor elkaar zo’n rood balletje probeerde te vangen. Leuke actie, ik doe mee.

  Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s