Blogupdate: Zomerrooster

IMG_3441
Even een snelle blog update tussendoor. Zoals vele bloggers merk ik dat nu het zomervakantie is mijn bezoekers aantallen een stuk afnemen. Iedereen gaat lekker op vakantie of gewoon buiten van het lekkere weer genieten. En terecht! Ik vind het zonde dat mijn blogposts minder gelezen worden dus daarom ga ik terug van drie naar twee blogposts per week. Elke maandag en vrijdag. Dit geeft mij ook wat weer mij tijd om lekker rustig aan te kunnen doen en van het zonnetje te genieten. Halverwege augustus hervat ik weer de normale dienstregeling en kun je weer drie keer per week een blogpost verwachten.

Geniet van je vakantie of werk ze!

4 gedachtes over “Blogupdate: Zomerrooster

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s