Kiko Pro Power Nail Lacquer – Hibiscus Red | Review

IMG_4519 Als neon oranje en felroze een baby zouden krijgen, zou er dit kleurtje uitkomen. Een prachtig zomers kleurtje van Kiko Cosmetics met de naam Hibiscus Red. En ik heb hem geswatcht.

Ik heb al eerder lakjes van Kiko geprobeerd waar ik erg enthousiast over was (lees hier en hier). Dus toen ik zag dat ze een nieuwe nagellaklijn hadden was ik erg benieuwd wat deze te bieden had. De Power Pro Nail Lacquer zou een ideale vloeibaarheid hebben wat zou zorgen voor een perfecte controle en een professionele finish die tot 7 dagen houdt.

IMG_4534De Power Pro Nail Lacquers hebben een modern design van transparant glas en een zwarte lakdop. Op de zwarte lakdop staat twee K’s wat uiteraard voor Kiko staat. Zoals gewoonlijk staat er geen naam op het flesje, maar kan je die op basis van het nummer terugvinden op de Kiko website.

IMG_4521De grote dop kan er gelukkig af, dat lukt een stuk makkelijker.

IMG_4530Volgens de beschrijving online volgt het afgeronde kwastje met 1000 haartjes de vorm van de nagel waardoor de lak een perfect glad laagje vormt. Het is een opvallend dik kwastje en lekker breed.

IMG_4696Hier de swatches. Zoals je ziet inderdaad een mooie, glanzende finish. Maar wat je niet ziet is dat het behoorlijk wat bloed, zweet en tranen kostte om deze kleur netjes op de nagels te krijgen. De formule is namelijk iets te dik, wat in combinatie met de dikke kwast voor een stroperig effect zorgt. Erg jammer, het kost daardoor wel wat meer tijd en geduld om een mooi effect te krijgen. Maar als het er eenmaal op zit dan heb je ook wat.

Ik heb uiteindelijk drie dagen van chipvrije nagels kunnen genieten. Wat korter is dan bij de standaard Kiko lakjes die ook nog een stuk goedkoper zijn en die ik een fijnere formule vindt hebben. Dus als je graag een Kiko nagellak wilt uitproberen, zou ik het bij het standaardassortiment houden. Uitgebreide kleurkeuze, goedkoper en een betere formule.

De Kiko Power Pro Nail Lacquers kostten € 4,90 en zijn verkrijgbaar bij Kiko filialen of online. Er is trouwens t/m 27 augustus een aanbieding, 4 halen 3 betalen.

Welke kleur nagellak draag jij graag in de zomer?

13 gedachtes over “Kiko Pro Power Nail Lacquer – Hibiscus Red | Review

  1. Jammer dat ‘ie niet zo goed bevalt, maar ik ben wel blij dat je erover schrijft! Ik wilde namelijk een zwarte nagellak uit deze lijn, maar dan kan ik nu mijn centjes in m’n zak houden. Ik heb laatst twee andere Kiko items gekocht, maar daar ben ik ook niet echt weg van. Ik ben dus tot op heden nog niet zo’n Kiko fan..

    Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s