Maybelline The Rocket Volum’ Express Waterproof mascara | Review

IMG_4677-1 Voor de zomer wilde ik wel weer een nieuwe waterproof mascara uitproberen. Handig voor als je gaat zwemmen of je zoals de afgelopen week een ongeluk zweet. Ik had al heel wat positieve verhalen over Maybelline The Rocket Volum’ Express, maar eigenlijk nog niet over de waterproof versie. De hoogste tijd om deze uit te proberen.

Er zijn diverse varianten van The Rocket Volum’ Express mascara. De waterproof variant heeft een donkerblauwe verpakking met lichtblauwe letters en is alleen te koop in het zwart. De niet-waterproof versie heeft in plaats van lichtblauwe letters roze letters. En is beschikbaar in de kleuren zwart en bruin.

IMG_4683De Rocket Volum’ Express belooft snel voor veel volume te zorgen. En zou ook niet voor klontjes zorgen door het speciale Jet Glide borsteltje. En uiteraard zou deze variant ook tegen wat water moeten kunnen.

IMG_4681Het heeft een breed borsteltje met harde siliconen ‘haartjes’ die redelijk ver uit elkaar staan. Voor de rest heeft het geen bijzondere uiterlijke kenmerken.

Hier zie je het effect op mijn wimpers. Mijn wimpers zijn eigenlijk zonder mascara of wimperkruller nauwelijks zichtbaar. Ze zijn namelijk kort en steken recht naar voren. Dus wat ik graag wil in een mascara is eigenlijk alles: lengte, volume en krul en uiteraard moet het echt goed zwart zijn.

maybellinemascara
Het resultaat is echt verbluffend. Dit is het effect na twee laagjes. Mijn wimpers zijn langers, volumineuzer, gekruld en pikzwart. En het was inderdaad opvallend hoe snel en makkelijk ik dit voor elkaar kreeg. Naast dat direct na aanbrengen mijn wimpers goed gekruld waren, bleven ze eigenlijk de hele dag mooi gekruld. Waterproof is de mascara ook, een buitje of wat tranen overleeft het wel. Zoals bij elke goede waterproof mascara heb je wel een make-upremover op oliebasis nodig om het van je wimpers te krijgen. Micellair water is zeker niet voldoende.

IMG_4678-1Zoals je al aan mijn review gemerkt hebt, ben ik erg enthousiast over deze mascara. Het zorgt voor volume, lengte en krul en het is goed zwart. Het is met €15,49 zeker niet de goedkoopste, maar gelukkig is Maybelline regelmatig in de aanbieding in de drogist. Zoals 1+1 gratis, of alle mascara’s voor €10,00 of iets dergelijks.

Maybelline The Rocket Volum’ Express Waterproof mascara is verkrijgbaar bij drogist en parfumerie voor €15,49.

Welke mascara zweer jij bij?

15 gedachtes over “Maybelline The Rocket Volum’ Express Waterproof mascara | Review

  1. Dat geeft inderdaad een mooi effect! Ik ben niet zo voor waterproof mascara, omdat het niet zo goed is voor je wimpers, maar in de zomer heeft het toch echt wel voordelen.

    Like

  2. Wat fijn dat hij zo goed werkt bij jou! Ik heb deze zelf nog niet geprobeerd, maar over het algemeen heb ik niet zulke moeilijke wimpers, dus ik koop eigenlijk altijd budgetmascara’s.

    Like

  3. Pingback: Opgemaakt September 2015 | Beauty Bits Blog

  4. Pingback: Pupa Ultraflex Mascara – Ultra Black | Review | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s