Beauty Bits op mijn nachtkastje

IMG_4552Eigenlijk ben ik de hele dag wel onbewust bezig met beautyproducten en verzorgingsartikelen. Van mijn huidverzorgingsroutine ’s ochtendsvroeg tot de laatste details ’s avonds laat. Ik heb daarvoor een aantal spullen die ik op mijn nachtkastje bewaar zodat ik het zeker weten niet vergeet. Die ga ik vandaag met jullie delen.

IMG_4555Mijn nachtkastje ligt altijd behoorlijk vol, maar ik noem het zelf georganiseerde chaos. Want alles wat er ligt dient een doel en gebruik ik ook regelmatig. Mijn lamp, dat spreekt voor zich.  Heel handig, want ik heb geen zin om  ’s avonds weer mijn bed uit te gaan als ik er eenmaal in lig. Mijn iPhone 6 ligt er om opgeladen te worden, maar ook om als wekker te dienen. Er staat ook een geurkaars van Yankee Candle Fluffy Towels die normaal ’s avonds wel eens aansteek. Echt een rustgevende geur om mee in slaap te vallen. Met het warme weer van de afgelopen tijd heb ik die al een tijdje niet meer aangestoken.

Ook heb ik altijd iets van leesmateriaal liggen. Ik hou ervan om voor het slapengaan even iets te lezen, wat niet op een scherm staat. Er ligt nu De man die zijn vrouw voor een hoed hield van Oliver Sacks. Erg cryptische titel, maar het zijn korte verhaaltjes over mensen met medische aandoeningen waardoor ze de wereld op een bijzondere of andere manier zien. Erg leuk boek. En praktisch voor het slapengaan, omdat het allemaal korte verhaaltjes zijn. Anders blijf ik echt uren doorlezen.

IMG_4556En dan het leukste stuk: mijn laad-en-los faux marmeren bakjes gekocht bij de H&M Home. Het ene bakje begint, als het goed is, altijd leeg en hier leg ik de sieraden op die ik die dag gedragen heb.

IMG_4558In het andere bakje liggen naast een aantal basisbehoeftes zoals de pil en mijn hooikoortspillen een aantal beautyproducten. Er ligt een blokje zeep van Lush die ik gekregen heb bij aankoop. Het is een mierzoet geurtje Rock Star en deze ligt er met name omdat ik met het warme weer geen zin heb om een geurkaars aan te steken en het nog warmer in mijn kamer te maken.

Op naar de beauty bits. Hoewel ik gedurende de dag relatief veel dure producten gebruik, viel het me eigenlijk op dat de huidverzorgingsproducten op mijn nachtkastje eigenlijk allemaal budgetproof zijn. Stuk voor stuk aanraders.

Kruidvat Nail Oil €2,99
De nagelolie van Kruidvat. Deze heb ik eerder hier op mijn blog besproken. Een verzorgende olie voor nagels en nagelriemen die bij mij in ieder geval zorgt voor sterke nagels.

Palmer’s Cocoa Butter Formula Geconcentreerde crème €3,39
Ik heb ook een crème op mijn nachtkastje liggen van Palmer’s. Dit is een merk dat ik recentelijk herontdekt hebt via drogistplein. Als klein kind werd ik altijd ingesmeerd met Palmer’s Cocoa Butter uit zo’n bodybutter pot. Dus de cocoageur van Palmer’s is voor mij heel herkenbaar. Het heeft het een formaat van  een tube handcrème, maar is geschikt voor het hele lichaam. Ik smeer er voor het slapen gaan altijd mijn handen mee in, maar gebruik het eigenlijk voor alle droge plekjes. Voeten, ellebogen, het werkt overal voor.IMG_4562Het is op waterbasis, maar bevat ook veel hydraterende ingrediënten zoals uiteraard cocoaboter en -olie, maar ook minerale olie, glycerine en palm olie. Daarnaast bevat het ook vitamine A, C en E. Door al deze voedende ingrediënten is het een behoorlijk vette crème, maar gelukkig trekt het na een tiental seconden al in de huid. Het zou naast moeten verzachten ook vlekjes en littekens camoufleren. De laatste twee kan ik niet bevestigen, maar ik wordt wel altijd wakker met lekkere zachte handen.

IMG_4608Burt’s Bees Lippenbalsem açaibes  €2,99
Een lippenbalsem kan natuurlijk ook niet ontbreken. Op dit moment is mijn favoriet van Burt’s Bees in de variant açaibes. Een transparante lippenbalsem met verzorgende oliën, onder andere zonnebloem-, kokos- en açaïbesolie, bijenwas en vitamine E waardoor ik ’s ochtends wakker wordt met gehydrateerde lippen. Daarnaast heeft het een licht zoet geurtje en smaakje wat ik ook heel lekker vind.

Dus voor het slapen gaan verzorg ik snel mijn handen, nagels en lippen. En dan is het echt tijd om te gaan rusten. Als ik al deze spullen niet binnen handbereik zou bewaren, zou ik het vast niet zo trouw gebruiken. Vooral niet na een vermoeiende nachtdienst. Nachtkastjes zijn echt de beste uitvinding ooit. Oké niet overdrijven, bijna de beste uitvinding ooit.

Bewaar jij ook beautyproducten op jouw nachtkastje?

disclaimer

 

5 gedachtes over “Beauty Bits op mijn nachtkastje

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s