Nailed it! Essie – Lady Like | Review

IMG_4410Als er één kleur nagellak is die niet in je arsenaal mag ontbreken, is dat wel een goede nude. Hoewel ik er al meer dan genoeg heb, kon ik de verleiding niet weerstaan en heb ik er toch weer eentje van Essie gekocht. Je kent het wel dan sta je te twijfelen en dan zie je een leuke naam als Lady Like en dan heb je jezelf alweer overgehaald. Hup, in het mandje!

Zoals ik al zei is is Lady Like een nude kleurtje, heel lichtroze met een zweempje grijs erdoorheen. Het is kleur nummer 101, wat ik wel heel toepasselijk vind, want zo’n my nails but better kleurtje hoort echt bij de les make-up 101. Het kan altijd en staat zoals de naam suggereert heel volwassen en natuurlijk.

IMG_4413Zoals altijd is Essie goed bezig met de brede kwastjes waarbij de haartjes ook nog eens goed afgerond zijn. Dit lakt zo makkelijk en snel.

IMG_4420En op de nagels ziet het er zo uit. Echt een heel fris naturel kleurtje, wat altijd wel kan. Of het nou voor een solliciatiegesprek is, een bruiloft of gewoon zomaar, het past overal wel bij. Wat mij ook nog positief verraste is dat het na één laagje al goed dekte. Bij de meeste lichte kleurtjes heb je altijd wel twee laagjes nodig en soms wel drie. Dus dat je hier al na één laagje klaar bent is echt geweldig. Omdat ik het effect van twee laagjes toch net wat mooier vind, heb ik er hierboven twee laagjes aangebracht.

IMG_4424Als je nog geen mooie nude in je stash hebt raad ik je zeker Essie Lady Like aan. Het staat verzorgd, is subtiel en past overal bij. Zeker een kleurtje om als je weer bij een Essie rek staat om even in het echt te bewonderen.

Wat vind jij een must have nagellakkleur?

8 gedachtes over “Nailed it! Essie – Lady Like | Review

  1. Oeh la la, wat een mooierd! Het is inderdaad een prachtige nude tint voor dit jaargetijde. Essie is zo’n fijn merk. Ik heb een paar lakjes in mijn stash liggen en pak ze geregeld. Met name de fijne substantie en snelle droogtijd zijn grote pluspunten.

    Like

  2. Pingback: Essie Nailpolish Tag | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s