Opgemaakt Juni 2015

IMG_4402Yep, het is zover. Eindelijk eens een opgemaakt artikel van mijn hand. Op de een of andere manier heb ik de nare gewoonte om producten die ik opgemaakt heb gewoon zomaar weg te gooien. Ik zou niet weten waar ik dat vandaan heb… Maar het is me uiteindelijk gelukt een aantal producten te bewaren en als ik het volhoud zal ik die om de zoveel tijd delen. Er komen zowel producten langs die ik al eerder besproken heb, als gloednieuwe. Nou ja, niet echt nieuw, want ze zijn natuurlijk op,  maar voor de blog nieuw. IMG_4403Anastasia Brow Wiz-Ebony €27,95
Het is helaas op. Een prijzig wenkbrauwpotloodje van Anastasia die met weinig moeite een geweldig resultaat geeft. Ik was echt teleurgesteld toen er bij de laatste draai geen potloodje meer omhoog kwam. Gelukkig had ik al een back-up liggen, maar dit is een perfecte gelegenheid om een keer een ander wenkbrauwproduct uit te proberen. Ik houd de Brow Wiz overigens wel, want het wenkbrauwborsteltje is erg handig.

Zou ik het opnieuw kopen? Ja, de back-up ligt al klaar.

IMG_4404Kruidvat 100% cotton wattenschijfjes €0,89
Dit is denk ik het beautyproduct wat ik het vaakst opmaak: wattenschijfjes. Ik gebruik er ook minstens twee per dag. Twee voor toner, één keer ’s ochtends en één keer ’s avonds. En als ik make-up op heb gehad gebruik ik er nog twee als eerste stap in mijn huidverzorgingsroutine. Dit waren prima wattenschijfjes, met aan één zijde een gladde kant en aan de zijde een geribbelde kant. Ik ben eerlijk gezegd niet zo kieskeurig wat wattenschijfjes betreft. Ik koop vaak het goedkoopste huismerk van de willekeurige drogist of supermarkt waar ik sta wanneer ik er aan denk.

Zou ik het opnieuw kopen? Ja

IMG_4405
IMG_4406Burt’s Bees Lippenbalsem Pomegranate €3,59
Ik maak haast nooit lippenbalsems op. Meestal ben ik ze al ergens verloren voordat het zover is, maar het is me toch gelukt. Deze lippenbalsem van Burt’s Bees met granaatappel geur heeft een heel licht roze kleurtje en hydrateert mijn lippen prima door alle verschillende verzorgende oliën die het bevat. Het smeert makkelijk en laat geen vet laagje op je lippen achter. Echt een goed voedend product.

Zou ik het opnieuw kopen? Nee, ik vind de açaï bes variant fijner, omdat die een lekker smaakje heeft.

IMG_4408
IMG_4409NaturArgan lichaamscrème met Arganolie €14,95
Dit product heb ik ooit bij aankoop bij iets anders gekregen. En het eigenlijk opgemaakt omdat ik het zonde vond om weg te gooien. Het heeft een hele lichte structuur, vloeibaarder dan een bodybutter. En hydrateert best redelijk. Helaas vind ik de geur niet zo heel lekker en is het het tweede ingredient, na water, minerale olie. Dit laat een vettig laagje op de huid achter en geeft een erg plakkerig gevoel. Nee en vooral met deze hoge prijs is dit zeker geen aanrader.

Zou ik het ‘opnieuw’ kopen? Nee

Dit waren dan de vier artikelen die ik recentelijk heb opgemaakt. Zoals ik al eerder zei, wanneer ik er weer een aantal verzameld hebt zal ik deze een volgende keer bespreken.

Welk product heb jij als laatst opgemaakt?

12 gedachtes over “Opgemaakt Juni 2015

 1. Met dit (eerste! :-)) opgemaakt artikel maak je mij ontzettend blij! Ik vind het altijd zo tof om in andermans ‘afval’ te snuffelen, haha! De wattenschijfjes van Kruidvat zijn geweldig. Ik koop niets anders meer. Knap dat je een lippenbalsem hebt opgemaakt! Je maakt me trouwens ontzettend nieuwsgierig naar de andere variant 😉

  Like

 2. Ik vind het knap dat je producten opmaakt die je eigenlijk niet zo fijn vindt, zoals de bodybutter. Ik haat alles wat plakt en ik geef het vaak dan ook direct weg of ik gooi het weg. Ik maak lippenbalsems overigens best vaak op haha, ik gebruik het standaard als ik ga slapen!

  Like

  • Ik denk dat het een soort foute zuinigheid is, als ik iets eenmaal heb en het is niet verschrikkelijk, dan maak ik het wel op. Als ik ergens echt niet tegen kan geef ik het inderdaad weg.

   Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s