Happy New Hair!

Happy New Hair BeautyBitsBlog.com
De mensen die mij instagram volgen hadden al gezien dat ik afgelopen week naar de kapper was. Dit keer niet om de punten te laten afknippen of weer een keratinebehandeling te ondergaan. Maar voor een meer drastische verandering. Ik heb een big chop gedaan.Een big chop is wanneer mensen met kroeshaar al hun chemisch behandelde haar afknippen en alleen hun natuurlijke kroeshaar weer overhouden. Voor mij een hele grote stap, omdat ik al ruim tien jaar niet meer mijn eigen kroeshaar echt gezien heb én natuurlijk omdat het een stuk korter is.

Tot nu toe ben ik er erg blij mee. Ik was stiekem bang dat kort haar mij niet zou staan, gelukkig valt dat hartstikke mee. Nu nog weer opnieuw leren welke producten en technieken het handigste voor mijn haar zijn. Gelukkig zijn daar ook heel veel zogenaamde natural black hair blogs en vlogs voor. Dus als je de komende tijd denkt, wat heeft zij nou weer met haar haar gedaan?!  Dan was dat een (mislukt) experiment.

Dus de komende tijd zal ik een hele hoop nieuwe haarproducten gaan uitproberen. Volgens mij heb ik een hele leuke mix van bezoekers van oorspronkelijk nederlandse en oorspronkelijk buitenlandse komaf, maar ik weet niet of mijn natural black hair zoektocht voor iedereen zo boeiend is. Dus bij deze de vraag:

Zouden jullie het leuk vinden om te lezen over de nieuwe technieken en producten die ik voor mijn haar uitprobeer?

22 gedachtes over “Happy New Hair!

 1. Staat je echt ontzettend leuk, je eigen natuurlijke haar. Ik ben gek op haarproducten en ook al heb ik geen kroeshaar, ik heb wel een permanent dus ik ben altijd op zoek naar goede producten om mijn droge/beschadigde haar te verzorgen en de krullen te stylen. Ik vind het sowieso leuk om er over te lezen, dus ja, ik zie die artikels graag terug op je blog 🙂

  Liked by 1 persoon

 2. wauw supercool, wat ‘stoer’ dat je het hebt gedurfd! Ik heb zelf natuurlijk geen kroeshaar maar vind het wel interessant om erover te lezen, en welke verzorgingen en behandelingen er allemaal bestaan!

  Like

 3. Wauw, ik vind het je zo leuk staan! Ik ben zo benieuwd over hoe je het eerst deed met je haar en wat je deed en/of je naar een normale kapper gaat of een blackhair kapper. En hoe je dit nieuwe haar behandeld! Ik ben hier altijd erg nieuwsgierig naar aangezien ik zelf ook kroeshaar heb en het nu altijd 1x per week styl. Dit vind ik in ieder geval erg mooi! x

  Like

 4. Hier ook iemand met kroeshaar! Heb toevallig ook pas besloten om natural te gaan en ik ben heel benieuwd naar reviews over haarproducten voor ons haar. Voor mij nog even geen big chop, maar voorlopig even in de transiton fase (heb nog niet de moed verzameld). You go girl!

  Like

 5. Pingback: Opgemaakt Augustus 2015 | Beauty Bits Blog

 6. Pingback: Shea Moisture Deep Cleansing Shampoo & Balancing Conditioner | Review | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s