Kiko nagellak – 532 Pearly Amazon Green | Review

Kiko nagellak - 532 Pearly Amazon Green | Review BeautyBitsBlog.comOver de nagellak van Kiko Cosmetics had ik al een hele hoop positieve dingen gehoord. Dus toen ik dit voorjaar weer eens in een Kiko winkel was, heb ik er gelijk een aantal gescoord. Waaronder deze mooie groene nagellak, die in elk licht weer net een ander kleurtje leek te hebben. Benieuwd of ik er ook zo positief over ben? Hier volgt mijn review.Kiko Cosmetics heeft een heel uitgebreid nagellak assortiment die heel betaalbaar is. De standaardprijs voor de normale lakjes is €3,90, maar daarbovenop zijn er ook regelmatig aanbiedingen waar ik ook gebruik van heb gemaakt en maar €1,90 betaalde. Dat is echt heel goedkoop voor 11mL goede nagellak. Daarnaast is het 5-free nagellak wat inhoudt dat het gemaakt is zonder toevoeging van agressieve ingrediënten als tolueen, kamfer, DBP, formaldehydehars en formaldehyde. Ook nog een pluspunt.

Kiko nagellak - 532 Pearly Amazon Green | ReviewTerug naar Pearly Amazon Green. Dit is een echte kameleon. In het ene licht is het weer meer groen met geel en in een ander weer blauw met groen. En met al die prachtige glitters geeft het echt een effect van een holografisch lakje.

Kiko nagellak - 532 Pearly Amazon Green | Review BeautyBitsBlog.comDaarnaast lakt het ook erg makkelijk. De kwasten zijn precies het juiste formaat en de haartjes zijn mooi afgerond. Met twee lakjes dekt deze nagellak volledig en de droogtijd is echt verwaarloosbaar. Tegen de tijd dat je je laatste nagel hebt gelakt is de eerste al weer droog.

Kiko nagellak - 532 Pearly Amazon Green | Review BeautyBitsBlog.com
En dan kun je genieten van een prachtig gelakte nagels. Dit is weer zo’n kleurtje waar ik door het holografische effect de hele tijd naar mijn nagels kijk om al die verschillende kleuren in ander licht te zien.

Kiko nagellak - 532 Pearly Amazon Green | Review BeautyBitsBlog.comHier ook een foto met flits waarbij alle glitters nog beter zichtbaar zijn. De houdbaarheid is ook prima na vier dagen had ik de eerste chips, dat daar ben ik ook tevreden over. En je krijgt ook nog eens the best of both worlds, het effect van een glitternagellak, zonder dat het lastig te verwijderen is. Echt ideaal.
Kiko nagellak - 532 Pearly Amazon Green | Review BeautyBitsBlog.comZoals je kunt lezen ben ik erg blij met deze nagellak. Zijn er dan geen nadelen? Jawel één kleintje. Als Kiko nou ook de namen op de verpakking zet in plaats van alleen online ben ik echt tevreden. Ik snap dat nooit zo goed, je hebt een naam verzonnen en het is een kleine moeite om dat op de verpakking te zetten en een leuke naam kan net dat zetje zijn om een kleurtje aan je nagellakcollectie toe te voegen. Pearly Amazon Green vind ik dan persoonlijk niet zo’n bijzondere naam, dan zou ik eerder voor iets van Mermaid’s Tail ofzo gegaan zijn, want daar doet deze kleur mij aan denken. Dus klein verbeterpuntje, maar verder echt een absolute aanrader.

Kiko Cosmetics nagellak is online te koop en in filialen in Amstelveen en sinds afgelopen vrijdag ook in Rotterdam Alexandrium en binnenkort ook op Amsterdam Centraal voor €3,90.

Wat is jouw favoriete nagellakeffect?

11 gedachtes over “Kiko nagellak – 532 Pearly Amazon Green | Review

  1. Wat een prachtige kleur zeg! Ik vind het ook wel jammer dat Kiko de namen niet op de lakjes zet; ik heb ook een lakje van dit merk en aangezien ik online de naam ook niet kan vinden, heb ik geen flauw idee hoe die heet en heb ik alleen een saai nummer haha!

    Like

  2. Pingback: Kiko Pro Power Nail Lacquer – Hibiscus Red | Review | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s