Mijn (voorlopig) favoriete Yankee Candle geuren

Mijn (voorlopig) favoriete Yankee Candles| BeautyBitsBlog.comWie ooit bedacht heeft dat geurkaarsen alleen maar voor de herfst en winter zijn heeft het mis. Hoewel het nu officieel meteorologisch zomer is, blijf ik toch lekker geurkaarsen branden. En laatst heb ik weer een aantal van mijn (voorlopig) favoriete Yankee Candle geuren opnieuw gekocht. En deze wil ik graag met jullie delen.

Wie al een tijdje mijn blog volgt weet dat ik van lichte en frisse geuren houdt. Als je hier nieuw bent dan welkom en bij dezen. In de winter brandt ik frisse Yankee Candles. En natuurlijk wijk ik hier in de zomermaanden niet vanaf. Van de meeste geuren koop ik wax tarts voor in een geurbrander of een small jar om los neer te kunnen zetten.

IMG_4199 (2)Als eerste baby powder. De naam zegt eigenlijk al genoeg. Een zachte, lichte geur wat neigt naar de herkenbare geur van Zwitsal. Echt een hele fijne geur.

IMG_4204 (2)Een hele toepasselijke geur voor de zomer is beach wood, strandhout. Beach wood is volgens de beschrijving een mix van vetiver (grassoort), zoute lucht en wrakhout. Hoewel deze geur ook uit de fresh collectie van Yankee Candle komt is het door de zoute lucht een heel klein beetje pittig, maar nog steeds heel fris.

IMG_4201 (3)
Sicilian lemon is de enige geur die ik gekocht heb die niet uit de fresh collectie komt, deze komt namelijk uit de fruit collectie. Deze wax melt ruikt naar zoete en frisse limoenen, zonder dat je het schoonmaakmiddel effect krijgt. Echt een typische geur voor de zomer en wie weet verdrijf je er ook wel muggen mee.

IMG_4205 (2)De laatste twee geuren lijken heel erg op elkaar. Eigenlijk ook heel logisch als je kijkt naar de namen. Het zijn namelijk clean cotton en fluffy towels, allebei wasgoed Fluffy towels ruikt alsof je de was hebt gedaan met de wasverzachter met het super schattige beertje. Fris, maar ook warm en zoet tegelijk.

IMG_4206 (2)Clean cotton daarentegen is iets sterker en ruikt alsof je met je neus direct boven de fles wasverzachter hangt. Het is iets krachtiger en zoeter, maar desondanks heel licht.

IMG_4197 (2)Als je ook op zoek bent naar lekkere geurkaarsen voor de zomer, dan raadt ik je zeker aan om de fresh collectie van de Yankee Candle geuren te besnuffelen. Als dat tenminste jouw ding is. Je hebt er in ieder geval lang plezier van, de wax tarts hebben gemiddeld tot wel 8 branduren en de small jars tot 40 branduren. Wanneer je er zuinig mee doet heb je er echt wel langer plezier van.

Yankee Candle wax tarts kosten gemiddeld €2,00 en small jars ongeveer €13,00. Ze zijn verkrijgbaar bij diverse webshops en een aantal fysieke winkels

Wat is jouw favoriete geur geurkaars voor de zomer?

PS. Voor iedereen die denkt Hé, het is de eerste maandag van de maand, is er niet normaal een Is het de hype waard–artikel? Je hebt helemaal gelijk. Helaas wil mijn Mac Book waar al mijn blogfoto´s op staan niet opstarten en is hij voorlopig nog niet gemaakt, dus dat artikel hebben jullie nog tegoed. Maar er zal wel zoals gewoonlijk op maandag, woensdag en vrijdag een artikel online verschijnen.

14 gedachtes over “Mijn (voorlopig) favoriete Yankee Candle geuren

 1. Volgens mij hebben wij wel een beetje dezelfde smaak!
  Ik houd ook van subtiele poederige geurtjes, zoals schoon wasgoed en babypoeder/zwitsal geurtjes,
  maar soms kan iets verfrissends zoals limoenen ook erg lekker zijn.
  (Al zal ik nooit een parfum met een erg aanwezige citrusnoot dragen)

  Like

 2. Leuk artikel, ik volg je sinds kort, heel leuk! Yankee Candle lijkt me heerlijk, alleen geen idee wat goede sites zijn om te bestellen, heb je tips? en ik vind het altijd gedurft zonder te ruiken een kaars te kopen, gelukkig zijn die tarts niet zo duur..

  Like

 3. Pingback: Opgemaakt September 2015 | Beauty Bits Blog

 4. Pingback: Opgemaakt Maart 2016 | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s