Essie nagellak – Flowerista | Review

Essie nagellak - Flowerista | Review BeautyBitsBlog.com
Zoals elk jaar komt Essie weer met een nieuwe lentecollectie. En aangezien er bij bol.com korting was op Essie nagellak heb ik mijn slag geslagen en kocht ik Flowerista. Het was geen typische lentekleur, maar zeker een kleur waarvan ik nog niets soortgelijks in mijn collectie heb.

Essie nagellak - Flowerista | Review BeautyBitsBlog.combron: bol.com

Van links naar rechts Perennial Chic, Picket Perfect, Blossom Dandy, Garden Variety, Petal Pushers, Flowerista

De Essie lentecollectie bestaat uit bovenstaande kleuren waarbij de mintgroene (Blossom Dandy) kleur en de paarse (Flowerista) kleur mij direct opvielen. Na online swatches heb ik de mintgroene variant niet aangeschaft omdat het te veel leek op nagellak die ik al heb. Een kleur als Flowerista had ik nog niet in mijn stash. Het is een atypische creamy paarse kleur die niet heel makkelijk te omschrijven is. Het houdt het midden tussen magenta en aubergine. Echt een heel bijzonder kleurtje.
Essie nagellak - Flowerista | Review BeautyBitsBlog.com

Essie nagellak - Flowerista | Review BeautyBitsBlog.comFlowerista bevindt zich in het welbekende glazen nagellakpotje met Essie erop met de witte dop. Zoals gewoonlijk staat bovenop de naam van het lakje. Dit maakt het altijd makkelijk om het terug te vinden in je nagellakcollectie.
Essie nagellak - Flowerista | Review BeautyBitsBlog.comNet zoals alle andere Essie-lakjes heeft ook Flowerista een breed kwastje waarmee je lekker vlot je nagels kan lakken.
Essie nagellak - Flowerista | Review Op de nagels dekt het lakje met één laagje al volledig, maar omdat het met twee laagjes toch een stuk mooier is heb ik twee laagjes aangebracht.
Essie nagellak - Flowerista | Review BeautyBitsBlog.comIk vind het Flowerista echt een heel mooi kleurtje ik blijf maar naar mijn nagels kijken en tot vervelends toe vragen: ‘Mooi, hè?’ En het blijft lang mooi zitten. Na vijf dagen had ik nog geen chips. Wederom ben ik niet teleurgesteld door een Essie nagellakje. Hoewel deze in uitgebracht is voor de lentecollectie blijf ik deze toch nog het hele jaar door met veel plezier dragen.

De Essie lentecollectie is Limited Edition en is op dit verkrijgbaar via geselecteerde Etos en DA filialen, maar ook online via bol.com voor €9,99

Wat vind jij het mooiste kleurtje uit de Essie lentecollectie?

 

 

22 gedachtes over “Essie nagellak – Flowerista | Review

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s