Barry M Gelly Hi Shine nagellak – Kiwi | Review

Barry M Gelly Hi Shine nagellak - Kiwi | Review BeautyBitsBlog.comHoewel het lenteweer zich maar mondjesmaat laat zien en het gisteren eerder herfst leek is het op mijn nagels volop lente. Dit keer laat ik een nagellakje zien van Barry M. En wel de Gelly Hi Shine Nailpaint zien in een prachtig turquoise kleurtje.

Barry M. is een engels make-up merk opgericht in 1982 door Barry en al een behoorlijk aantal jaren online verkrijgbaar via diverse webshops en ook in de Urban Outfitters te koop is. Hoewel ze het meest bekend zijn om hun nagellakjes hebben ze een volledige make-uplijn. Barry M is een dierproefvrij en vegetarisch merk, echt een aanrader dus voor degene die daar rekening mee houden. Ik kocht afgelopen zomer toen ik een Londen was mijn eerste twee lakjes van Barry M, een turquois en een lila lakje. Allebei uit de Gelly Hi Shine lijn en dezelfde avond nog bracht ik in mijn hotelkamer deze turquoise variant met de zomers naam Kiwi aan.
Barry M Gelly Hi Shine nagellak - Kiwi | Review BeautyBitsBlog.com De verpakking van de Barry M nagellakjes verschilt per type finish, eigenlijk vooral de dop. De Gelly Hi Shine lijn heeft een zilveren dop, de standaard lijn een zwarte en de matte lijn bijvoorbeeld een mat grijze dop. Dat vind ik erg leuk bedacht, maakt het ook makkelijk om ze in je nagellakstash terug te vinden. De Gelly Hi Shine lijn heet trouwens zo, omdat het een extra glanzende lak zou moeten zijn wat het gellakeffect nabootst.
Barry M Gelly Hi Shine nagellak - Kiwi | Review BeautyBitsBlog.comBarry M nagellakjes bevatten 10mL en hebben een gemiddeld formaat kwast met mooie afgeronde haartjes. Daarnaast heeft deze lak een normale structuur, niet te dun en niet te stroperig waardoor het makkelijk lakt. Nog een pluspunt, de nagellak droogt lekker vlot. Hoewel het lakken makkelijk ging vond ik het effect wat minder.
Barry M Gelly Hi Shine nagellak - Kiwi | Review BeautyBitsBlog.comIk weet niet of je het op de swatch goed kan zien, maar het lakje brengt heel streperig aan. Na een laagje denk je dat het nooit meer goed komt, maar na een tweede laagje, zoals hierboven wordt het wel wat beter. De nagellak dekt goed en glanst prachtig, maar vanwege het streperige effect breng ik wel een topcoat aan om het een egale finish te geven. De houdbaarheid van de nagellak is prima, zo’n vier chipvrije dagen. Dat is voor mij heel gemiddeld en daar ben ik erg tevreden mee.

Deze Kiwi Gelly Hi Shine nagellak van Barry M lakt makkelijk, maar brengt helaas wel iets streperig aan. Met een topcoat is dat probleem zo verholpen, aangezien ik altijd een top coat aanbreng vind ik dat dus niet zo erg. En de kleur is echt perfect voor de warmere maanden.

De Barry M Gelly Hi Shine nagellakjes zijn te koop bij diverse webshops en kosten zo’n €4-5,50 en zijn verkrijgbaar bij Urban Outfitters

Heb jij wel eens nagellak van Barry M gebruikt?

 

9 gedachtes over “Barry M Gelly Hi Shine nagellak – Kiwi | Review

 1. De nagellak ziet er inderdaad best streperig uit, beetje jammer. Maar verder wel echt een goeie review en ook nog eens een mooi kleurtje! 🙂

  Like

 2. Jammer van de strepen, dit hebben de Barry M lakjes helaas wel vaker 😦 gelukkig is het wel nog een mooi kleurtje en is het met de topcoat toch nog goed gekomen.

  Like

 3. Tropisch kleurtje, perfect voor de zomer. Ik begrijp alleen je zin “De Gelly Hi Shine lijn heet trouwens zo, niet omdat het een extra glanzende lak zou moeten zijn wat het gellakeffect nabootst.” niet goed. Bedoel je dat het gellak lijkt? Of juist niet?

  Like

 4. Ik heb ‘em ook 😀 ik vind dit kleurtje zo leuk en vrolijk! Ook m’n eerste Barry m lakje!!!! Jammer dat ie wat streperig is! Ik heb er geen last van… Alleen toen met het hele hete weer!

  Like

 5. De kleur vind ik wel erg mooi! Alleen wat minder dat hij wel streperig lakt, maar als dat met een topcoat op te lossen is het ook niet zo’n groot probleem inderdaad!

  Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s