Too Faced Melted Lipstick – Melted Ruby | Review

Too Faced Melted Liquified Long Wear Lipstick- Melted Ruby | Review BeautyBitsBlog.comHet product wat helemaal bovenaan mijn virtuele wishlist stond toen ik wist dat ik naar een Sephora zou gaan was uiteraard een lipstick. Nog specifieker de Too Faced Melted Lipstick, dit zou een perfecte combinatie van een lipstick en een lipgloss zijn. Hoewel ik al een aantal liquid lipsticks heb, blijft de zoektocht naar de perfecte lipstick door gaan.

Voluit heet de lipstick de Too Faced Melted Liquified Long Wear Lipstick. Er zijn in totaal zeventien verschillende kleuren. Gelukkig waren er in het Sephora filiaal waar ik was in Lissabon maar acht kleuren. Dat maakt het kiezen een stuk eenvoudiger. Ik ging uiteraard weer voor een rood kleurtje, donkerpaars had mij ook heel mooi geleken, maar die was er helaas niet.
Too Faced Melted Liquified Long Wear Lipstick- Melted Ruby | Review BeautyBitsBlog.com
Zoals altijd maakt Too Faced veel werk van de verpakking. Ik twijfel altijd of ik het mooi vind of juist een beetje kitsch. De doos is een combinatie van de lipstickkleur, goud en zwart.
Too Faced Melted Liquified Long Wear Lipstick- Melted Ruby | Review BeautyBitsBlog.comOp de verpakking staan naast de ingrediënten ook de bijzonderheden van deze melted lipstick. Het zou een comfortabele langhoudende formule zijn en door de innovatieve zachte tip zou het makkelijk aanbrengen. Je hebt dus geen kwastje nodig. Too Faced Melted Liquified Long Wear Lipstick- Melted Ruby | Review BeautyBitsBlog.com
De tube heeft dezelfde kleur als de liquid lipstick, Melted Ruby, en een gouden dop met daarop zwarte letter. Eén tube bevat 12mL lipstick, dat is behoorlijk veel.
Too Faced Melted Liquified Long Wear Lipstick- Melted Ruby | Review BeautyBitsBlog.com
De tip is schuin afgesneden en smal waardoor je heel precies de lipstick aan kan brengen. Als je in de tube knijpt zie je dat uit zes hele kleine gaatjes de liquid lipstick verschijnt.Too Faced Melted Liquified Long Wear Lipstick- Melted Ruby | Review BeautyBitsBlog.comDit is een swatch gemaakt door één keer met Melted Ruby over mijn arm heen te gaan. Je ziet dat het echt een true red is, die heel goed gepigmenteerd is en een licht glansje heeft.
Too Faced Melted Liquified Long Wear Lipstick- Melted Ruby | Review BeautyBitsBlog.com
Met een heel dun laagje heb je al zo’n intense dekking. Het is echt heel zuinig in gebruik.  Op de full face foto zie je goed de glans terug. Deze verdwijnt na een paar uur langzaam en dan blijft er een stain over. Na het eten van een hapje moet je de liquid lipstick  toch wel bijwerken, maar dat gaat erg makkelijk.

Wat ik erg opvallend vind is dat de Too Faced Melted Lipstick heel comfortabel is. Niet net zo comfortabel als een lipgloss, maar ik kan het prima enkele uren dragen zonder het gevoel te hebben een lippenbalsem nodig te hebben. Door de stain die de kleur op je lippen achterlaat gaat het verwijderen niet heel gemakkelijk, maar stukken gemakkelijker dan bij een echt matte lipstick.

Dus als je opzoek bent naar een comfortabele lipstick, die goed gepigmenteerd en langhoudend is, dan is de Too Faced Melted Liquified Long Wear Lipstick echt een mooie keuze. Het maakt zeker alle beloftes waar.  Het heeft wat mij betreft echt de perfecte balans tussen lipstick en lipgloss gevonden. Als ik ooit meer kleuren tegenkom, schaf ik er zeker nog één (of meerdere…) aan. Helaas is Too Faced sinds het verdwijnen van Sephora niet meer te koop in Nederland, maar gelukkig kan je er online of op vakantie nog wel aan komen.

De Too Faced Melted Liquified Long Wear Lipstick €20,00 en is te koop via Sephora.fr.

Wat vind jij van liquid lipsticks?

 

 

 

 

25 gedachtes over “Too Faced Melted Lipstick – Melted Ruby | Review

 1. Ik vind het echt een pareltje! Die kleur is echt intens, staat je heel mooi. Zelf heb ik de too faced lipsticks ook nog op mijn lijstje staan. Ik vind ze prachtig 🙂 Helaas zijn de verzendkosten duur bij sephora.com 😦 x

  Like

 2. Oh wat lijkt het me heerlijk om zoveel roodtinten te kunnen dragen zonder dat het gelijk “too much” is. Het staat je zo mooi, heel klassiek en vrouwelijk. De Amerikaanse Youtubers waren er al lyrisch over, maar 9/10x overdrijven zij alles, maar als jij enthousiast ben; dan moet het een goed product zijn. Aankomende zomer ben ik te vinden in Amerika en meerdere keren in een Sephora, dus ik ga zeker weten kijken. Ik hoop stiekem dat dit kleurtje mij net zo goed staat als jou, vind hem echt geweldig!

  Like

  • Ah, ik ben jaloers! Ik wil zo graag weer naar amerika, eigenlijk naar NY. Je moet echt minstens naar deze liquid lipsticks kijken, ik vind ze geweldig, misschien nog wel fijner dan duurdere varianten die ik heb.

   Like

 3. wat een mooie kleur, inderdaad zie je op de full face foto de glans beter terug dan op de foyo enkel van je lippen…hij staat je echt heel erg mooi!

  Like

 4. Hij staat je prachtig! Kwastje zit er ook goed uit om zuinig en precies mee aan te brengen. Ik ben soieso wel gecharmeerd van de liquid lipstick-trend. Ik heb er een van L’Oreal in Mauve en die gebruik ik best vaak…het blijft gewoon veel beter zitten dan lipgloss! Love it!

  Like

 5. Oeh la la, wat een prachtige tint! Ik vind ‘m je heel mooi staan. De sponsapplicator lijkt me erg fijn. Ik heb zo’n tubetje van Catrice en de werking vind ik erg prettig. Veel plezier ervan! Liefs Marloes

  Like

 6. O, die staat je erg goed! Ik zit geduldig te wachten op mijn pakketje uit Engeland, Beautybay had maar weinig keuze (drie!), dus het is fuchsia geworden. Ben heel benieuwd.

  Like

 7. Pingback: Welke beautymerken mis ik in Nederland? | Beauty Bits Blog

 8. Hey weer leuk geschreven ! De kleur staat je ook echt prachtig ! Ik ben al een tijdje aan het twijfelen om deze te kopen en dankzij jou leuke review ga ik er toch enkele in huis halen 😉
  Groetjes

  Like

 9. Pingback: Mijn 10 favoriete beautyproducten uit 2015 | Beauty Bits Blog

 10. Pingback: Favorieten | Winter 2015/2016 | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s