Sleek Pout Polish – Electro Peach | Review

Sleek Pout Polish - Electric Peach | Review BeautyBitsBlog.comHoewel ik afgelopen vrijdag over al mijn oranje make-up artikelen geschreven had in het kader van Koningsdag, was ik er toch nog één vergeten. Ik weet niet hoe dat kan, want dit valt toch echt wel onder fel oranje, de Sleek Make Up Pout Polish in Electric Peach. Of die op de lippen ook zo fel uitpakt? Kijk maar mee.

De Pout Polish is een tinted lip conditioner, gekleurde lippenbalsem, in een potje. Wat er erg fijn aan is, is dat het ook een SPF van 15 heeft. Heel veel lippenbalsems hebben dat niet, dus dat is mooi meegenomen. Ik ben zelf niet zo’n fan van lippenbalsem in potje vooral vanwege de hygiëne. Thuis kan je het prima gebruiken, maar buiten moet je toch eerst schone vingers hebben voordat je het kan gebruiken. Ik geef de voorkeur aan een stick of een tube. Behalve dat vind ik het potje er echt mooi uitzien. Mooi roze logo van Sleek op de zwarte deksel en een glazen potje.
Sleek Pout Polish - Electric Peach | Review BeautyBitsBlog.comWanneer je het potje openmaakt zie je pas echt hoe feloranje de kleur is. Ik schreef al eerder dat ik niet zo’n groot fan ben van de kleur oranje, dus daar werd ik toch wat huiverig fan. Ik heb dan ook niet zelf gekocht, maar ontving het in de laatste Misslipgloss webshop box. Naast de kleur valt ook de geur op en niet op een positieve manier. Bij een naam als Elector Peach verwacht je een lekker zoet geurtje, dat klopt ook. Het is een vanille geurtje, maar met een hele chemische ondertoon. Een andere omschrijving kan ik er niet voor vinden. En aangezien dit een lippenbalsem is, blijf je dit echt uren ruiken, niet echt aangenaam dus.
Sleek Pout Polish - Electric Peach | Review BeautyBitsBlog.comIn de ingrediënten vind je naast een hele hoop chemische zonnefilters ook verzorgende ingrediënten zoals Shea boter, zoete amandel olie, avocado olie, vitamine E. En uiteraard parfum en conserveringsmiddelen. Leuk weetje Sleek is dierproefvrij en de Pout Polish in Electro Peach is ook vegan. Sleek Pout Polish - Electric Peach | Review BeautyBitsBlog.comDe swatch op de foto krijgen was nog behoorlijk lastig. Zo fel als de kleur in het potje is, zo weinig blijft er van over op de huid. Het is een heel subtiel perzikkleurtje. Ik heb er geen lipswatch bij gedaan, want het enige wat je op mijn lippen zag was de glans. De lippenbalsem voelt helemaal niet vet aan, wat ik erg prettig vind. En hydrateert redelijk, als je echt droge lippen hebt, heb je wat steviger geschut nodig. Maar gewoon op een dagelijkse basis voldoet deze prima.

De Sleek Pout Polish in Electro Peach is een prima verzorgende lippenbalsem en gelukkig op de huid niet zo fel als in het potje. En een pluspunt is de SPF 15 die het product bevat. Helaas vind ik lippenbalsem uit een potje niet zo prettig en valt de geur mij tegen. Maar voor hetzelfde geld houd jij wel van lippenbalsem uit een potje en vind jij de geur geweldig, want dit zijn zulke subjectieve elementen.

De Sleek Pout Polish wordt online verkocht bij diverse webshops en kost tussen de €5-6.

Heb jij nog leuke plannen voor Koningsdag of heb je Koningsnach gevierd?

5 gedachtes over “Sleek Pout Polish – Electro Peach | Review

  1. Hee, deze heb ik zelf ook eens getest maar dan in een donkerrode kleur! Deze kleur vind ik ook erg mooi,wel jammer dat ‘ie niet zo fel is als je in eerste instantie zou denken.

    Like

  2. Ik ben ook niet fan van gekleurde lippenbalsems in potjes, het is gewoon niet handig! Sleek is sowieso een make-upmerk waar ik meerdere keren door teleurgesteld ben, zo jammer. Ik heb niet veel gedaan met Koningsdag, gewoon lekker thuis gerelaxed!

    Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s