Oranje boven!

Oranje Boven! BeautyBitsBlog.comHet is alweer bijna de tweede Koningsdag. Tijd om even in mijn stash te kijken welke oranje make-upproducten ik heb om een idee te krijgen wat voor een look ik kan maken. Ik had er weinig hoop op, want ik houd eigenlijk niet zo van oranje. Van de kleur wel te verstaan. De oranje buit uit mijn stash viel zelfs mij behoorlijk tegen. Eén oranje oogschaduw uit het Snapshot palette van Sleek, drie oranje oogschaduws van Rimmel, Essie en een oude van H&M. En tenslotte dacht ik nog even creatief na en zag ik de oranje kleurcorrector uit mijn MAC concealer palette en mijn meest warme oranje-rode lipstick Mangrove uit de Proenza Schouler collectie van MAC. Die ik eerlijk gezegd veel te weinig draag, want ik houd niet zo van oranje.

Mijn opties met deze producten waren wat gelimiteerd. Ik bedoel uiteraard kan ik een look maken met de oranje oogschaduw of de lipstick opdoen. Of misschien oranje strepen op mijn wang zetten voor een meer extreme look. Of lekker subtiel voor gewoon oranje nagellak gaan.

Ik weet niet waarom, maar de kleur oranje staat me tegen. Het staat me wel, dus dat is het probleem niet, maar als ik voor de rest van mijn leven geen oranje meer mocht dragen zou ik er geen traan om laten. Dus een look bepalen was uiteindelijk snel gedaan. Het wordt aankomende Koningsdag, zoals gewoonlijk, weer oranje nagellak met een oranje t-shirt.
Oranje Boven! BeautyBitsBlog.comDe enige vraag die er nog rest: welke van de drie wordt het?

Weet jij al wat jouw look wordt voor Koningsdag? En heb jij ook een kleur die je om de een of andere reden gewoon niet mooi vindt?

21 gedachtes over “Oranje boven!

 1. Ik heb zelf ook niet zoveel oranje makeup. Oogschaduw zeker niet, omdat het me echt niet staat. Ik heb wel Mac Ravishing en OPI oranje nagellak. Dat is ook de enige oranje uit mijn stash!

  Like

 2. Oranje… Beh, de kleur waar ik gewoon niet van hou. Toch doe ik altijd wel iets oranjes aan om in de vibe te komen haha. Het is toch maar 1x per jaar. Wat betreft make-up producten heb ik ook zeer weinig oranje of helemaal niks oranjes haha. Wel leuk om te zien wat jij hebt. Ben ik toch niet de enige die een mini oranje collectie heeft haha x

  Like

 3. Ik heb helemaal niets met oranje en Koningsdag is niets aan haha.. mocht het weer mooi worden ga ik voor het eerst naar buiten met ons meisje anders lekker binnen blijven.

  Like

 4. Die van Essie vind ik wel erg mooi! Ik moet zeggen dat ik met Koningdag nooit oranje kleding draag en oranje nagellak vergeet ik ook best vaak haha, maar ik vier het wel uitgebreid. Stiekem moet ik alleen bekennen dat ik het voor het WK/EK voetbal belangrijker vind om oranje te dragen dan met Koningsdag haha, ik vind het niet zo’n mooie kleur, maar voor voetbal maak ik een uitzondering omdat mijn nationalistische gevoelens dan naar boven komen 😛 Koningsdag zie ik meer als een leuke feestdag om met vrienden op stap te gaan, niet zo zeer een dag van de koning.

  Like

 5. Pingback: Sleek Pout Polish – Electro Peach | Review | Beauty Bits Blog

 6. Hmmm het is wel herkenbaar dat je niets met het oranje kleurtje hebt, dat heb ik ook niet eigenlijk….Zelf was ik snel klaar er viel weinig te kiezen op gebied van oranje cosmetica….Ik had alleen een flesje oranje nagellak….

  Like

 7. Pingback: Something Borrowed: MAC Miley Cyrus Viva Glam 2 | Review | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s