Tanya Burr Cosmetics nagellak – Little Duck | Review

Tanya Burr Cosmetics nagellak - Little Duck | Review Als er één trend is die elk voorjaar wel terug komt, zijn het pastelkleurtjes. Zachte, lichte tinten die perfect bij de lente passen. En één van de nagellakjes in mijn stash die hier aan voldoet is Little Duck van Tanya Burr Cosmetics. Een cosmeticalijn, met voorlopig alleen nog maar nagellak, nepwimpers en lipgloss, ontwikkeld door een engelse Beauty YouTuber.

Ik heb een aantal lakjes van Tanya Burr Cosmetics waarbij Penguin Chic mijn absolute favoriet is voor het hele jaar, maar Little Duck echt mijn topper voor het voorjaar. Little Duck is een lieve mintgroene kleur.
Tanya Burr Cosmetics nagellak - Little Duck | Review BeautyBitsBlog.comDe verpakking van de nagellak is modern met een zwarte vierkanten dop met in dit geval een roze hartje bovenop. Ik kan je uit betrouwbare bron vertellen, namelijk ikzelf, dat dit niet bij alle lakjes het geval is. Persoonlijk vind ik dit niet heel erg, want ik vind de volledig zwarte drop wat strakker staan.
Tanya Burr Cosmetics nagellak - Little Duck | Review BeautyBitsBlog.comWanneer je de vierkanten dop verwijderd zit daaronder een ronde dop, die gemakkelijk in de hand ligt.
Het kwastje heeft een normaal formaat, alleen in dit geval zie je dat hij niet zo strak afgesneden is. Jammer, want dat is bij de ander lakjes wel het geval. Desondanks lakt het erg makkelijk met een fijne formule die niet te dik of te dun is.
Tanya Burr Cosmetics nagellak - Little Duck | Review BeautyBitsBlog.comHoewel Little Duck een relatief lichte kleur is, dekt het met twee laagjes volledig. Het eerste laagje is wat streperig, maar na het tweede laagje heb je een heel egale dekking. Daarnaast heeft de lak van zichzelf een prachtige glans, maar om de houdbaarheid te verlengen breng ik toch zoals altijd een topcoat aan. Little Duck blijft bij mij dan ongeveer vier dagen mooi chipvrij zitten.

Dus als je nog opzoek bent naar een mooi pastelkleurtje of hele andere kleuren natuurlijk zijn de nagellakjes van Tanya Burr Cosmetics echt een aanrader. Helaas zijn ze niet in Nederland te koop, maar je kan ze wel online bestellen via feelunique.com, waar ze ook regelmatig in de aanbieding zijn.

Tanya Burr Cosmetics nagellak wordt online verkocht via feelunique.com en in Groot-Brittannië in geselecteerde Superdrug filialen voor een bedrag van €6,94-€8,33

12 gedachtes over “Tanya Burr Cosmetics nagellak – Little Duck | Review

  1. Wat een leuk lakje zeg. De naam is ook echt zo schattig! Sowieso zou ik nog heel graag iets van Tanya’s makeup producten willen proberen gewoon omdat ik zo’n fan ben van haar!

    Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s