Sephora Formula X nagellak – Ignite | Review

Sephora Formula X nagellak - Ignite | Review BeautyBitsBlog.comNa lovende reviews van internationale beautybloggers kocht ik vorig jaar toen ik in een Sephora was een nagellak van hun eigen merk Formula X. Het belangrijkste pluspunt zou de lange houdbaarheid zijn. Benieuwd of ik er net zo over denk? Lees dan gauw verder.

Sephora Formula X nagellak - Ignite | Review BeautyBitsBlog.comIk koos een donkerrode kleur uit, genaamd Ignite. De verpakking ziet er erg strak. Een witte dop met een glazen verpakking met in het wit het merk op de verpakking gedrukt.
Sephora Formula X nagellak - Ignite | Review BeautyBitsBlog.com
Erg handig is dat je de rechthoeken dop kan verwijderen en daaronder een kleinere ronde dop zit. Deze kan je veel makkelijker vasthouden en glipt door de groeven ook niet uit je vingers. Hier zouden andere merken nog iets van kunnen leren.
Sephora Formula X nagellak - Ignite | Review BeautyBitsBlog.comDe Formula x nagellak heeft een smal kwastje met en is mooi afgerond. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan een wat breder kwastje, omdat het wat sneller lakt. Maar hiermee gaat het ook prima.
Sephora Formula X nagellak - Ignite | Review BeautyBitsBlog.comNa twee laagjes dekt de nagellak volledig en glanst mooi. En de kleur op de nagels is echt hetzelfde als de kleur in het flesje. So far, so good.

Maar helaas was het plezier van korte duur. De nagellak begon na één dag al te chippen. En op de derde dag verwijderde ik de nagellak, omdat het er echt niet meer uitzag. Deze nagellak viel mij zwaar tegen, vooral na al die positieve reviews en de prijs van €12,90. Wellicht dat de andere kleuren langer blijven zitten, maar ik wil persoonlijk het risico niet meer nemen.

De Formula X nagellak is exclusief te koop bij Sephora voor €12,90.

Welk beautyproduct viel jouw tegen?

10 gedachtes over “Sephora Formula X nagellak – Ignite | Review

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s