Time for Spring Tag

Time for Spring Tag BeautyBitsBlog.comHet is meteorologisch lente, maar tot aan het paasweekend merkte ik er helaas nog niet zo veel van. Het enige voordeel daarvan is dat ik (nog) geen last heb van mijn hooikoorts. Om toch een beetje in de lentestemming te komen heb ik de Time for Spring tag bedacht door de dames van Live Life Gorgeous ingevuld.

1. Wat is je favoriete lipstick voor de lente?

What's in my Trave Make Up Bag?
Het heeft in dit geval niet zo veel met de lente te maken, maar het is gewoon een van mijn favoriete lipsticks. Uiteraard is het rood. En deze is van NARS Red Lizard. Het heeft een semi-matte finish, goede houdbaarheid en droogt mijn lippen niet uit. Als een lipstick mee mag op vakantie dan weet je echt dat het een favoriet is.

2. Verandert je make-up routine in de lente?

Niet zo heel erg. Ik kies altijd kleuren die ik mooi vind en mij mooi staan, dat verandert niet zo veel tijdens de seizoenen. Het enige wat ik wel verander is dat naarmate het warmer wordt ik andere foundation draag. In de winter heb ik hele droge wangen en ziet mijn huid er wat doffer uit, dus dan gebruik ik meer verhelderende foundations. Afgelopen winter was dat Armani Luminous Silk, waar binnenkort een review van verschijnt op mijn blog.

3. Wat vind je de mooiste lentecollectie op het gebied van make-up?

Ik heb me eigenlijk nog niet zo georiënteerd op het gebied van lentecollecties. Maar ik heb niets voorbij zien komen waarvan ik dacht, dat moet ik echt hebben.

4. Verandert je huid- en lichaamsverzorging als het lente wordt?

In mijn huidverzorging verander ik een aantal dingen. Waar in de winter mijn huidverzorging vooral gericht is op hydrateren, verandert dat naarmate het warmer wordt naar beschermen, met behulp van een SPF. En ik gebruik minder volle crèmes, omdat naarmate het warmer wordt mijn huid ook vetter wordt.

5. Wat is je favoriete blush voor de lente?

MAC Stash FlashZoals ik eerder al vertelde verandert er niet veel aan mijn make up qua kleurkeuze gedurende het jaar. En blush is sowieso al geen product wat ik elke dag draag. Dus een echte favoriete blush heb ik niet. Mijn meest gebruikte is wel Fecer van MAC. Je ziet hem op bovenstaande zonnige foto rechts van het midden liggen. Op mijn huid is het een neutrale rood/roze kleur die eigenlijk wel bij elke look past.

6. Wat is je favoriete parfum voor de lente?

Chanel Chance Eau Tendre. Een lekkere frisse, licht bloemige parfum. Niet te zoet en ruikt heel clean.

7. Wat is je favoriete nagellak voor de lente?

Nailed it! Essie - Cute as a Button BeautyBitsBlog.com Eén van mijn favorieten is Essie Cute as a Button, een fris en vrolijk koraalroze nagellak. Daar heb ik ook al eerder een blogpost over geschreven.

8. Verander je je haar(kleur) in de lente?

Nee, ik verander überhaupt mijn haarkleur niet. Het is gewoon zwart met enkele, altijd te veel naar mijn smaak, grijze haren. Als ik echt een andere haarkleur zou willen zou ik mijn haar moeten bleken, dat lijkt mij te beschadigend voor mijn haar. En ik ben erg tevreden over mijn haarkleur ondanks de grijze haren, maar dat is een teken van wijsheid toch?

9. Wat is je favoriete kledingstuk voor de lente?

Ik ben altijd weer blij als ik mijn trenchcoat weer aan kan. Het is gewoon een basic, beige trenchcoat, maar altijd perfect voor de lente of herfst trouwens.

10. Wat is je favoriete paar schoenen voor de lente?

Bij mij zijn altijd mijn nieuwste schoenen mijn favoriete schoenen. In dit geval zijn dat slip-ons van Manfield met een suede slangenleren print aan de buitenkant en een leren binnenzijde. Ze zijn heel basic zwart-wit, passen overal bij en lopen heerlijk. Je ziet ze in dit artikel rechtsonder in de collage.

Dit waren dan mijn antwoorden op de Time for Spring tag. Nu nog hopen dat het weer wat gaat meewerken zodat het echt als lente aan gaat voelen. Dat je zonder sjaal naar buiten kunt en het zonnetje op je gezicht ziet. Dat rokjesdag voorbij komt (of heb ik dat gemist?) en je zonder jas op terrasjes kunt zitten. Zo ver is het nu nog even niet, maar wat niet is, kan nog komen. En ik mag eigenlijk niet klagen want ik pik nu al wat zonnestraaltjes mee in Lissabon.

Ik wil graag vier collega-bloggers nomineren om ook deze tag in te vullen:

Loes van Metloes.wordpress.com

Madeleine van Madebyleine.nl

Maroussia van Confidencebeauty.wordpress.com

Saar van Saarenzo.wordpress.com

En iedereen die de tag leuk vind, mag het natuurlijk ook invullen. Graag wel Live Life Gorgeous vermelden als bron.

Wanneer voelt het voor jou echt als lente ?

11 gedachtes over “Time for Spring Tag

  1. Ow, wat een leuke tag! Je hebt op die ene foto van de blush echt een prachtverzameling liggen zeg, wauw. En bedankt voor het taggen, ik ga er mee bezig 🙂

    Like

  2. Pingback: Time for spring TAG | ConfidenceBeauty

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s