The Body Shop Crazy Sexy Crimson Lipstick | Review

The Body Shop Colour Crush Red Lipstick - Crazy Sexy Crimson | Review BeautyBitsBlog.comHoewel The Body Shop niet bekend staat om hun make-up producten, verkopen ze die wel degelijk. Zelf koop ik er met name huidverzorging en gelukkig kreeg ik daarbij een goodiebag met onder andere een lipstick uit de Colour Crush Red serie met de naam Crazy Sexy Crimson.

In de Colour Crush Red serie bevinden zich zes rode lipsticks. Hoewel ik deze kleur niet zelf zou hebben uitgekozen, wilde ik hem graag uitproberen. De Colour Crush lipsticks zouden zich heel gemakkelijk laten aanbrengen en de lippen een intense en levendige kleur moeten geven. Daarnaast zijn ze 100% diervriendelijk en vegetarisch, dat is altijd mooi meegenomen. De lipsticks zijn daarnaast ook hydraterend door de Community Fair Trade Maroela olie en de vochtregulerende kersenpitolie.
The Body Shop Colour Crush Red Lipstick - Crazy Sexy Crimson | Review BeautyBitsBlog.comDe lipsticks uit de Colour Crush Red serie zijn gemakkelijk te herkennen aan de rode dop, die alle zes lipsticks hebben. De roze serie heeft bijvoorbeeld roze doppen. Ik vind de verpakking er mooi uitzien een zilver met in dit geval een rode transparante dop met daarin het logo van The Body Shop. Het ziet er leuk uit, maar heeft voor mij niet een heel luxe uitstraling, maar is simpelweg een fijne en stevige verpakking.
The Body Shop Colour Crush Red Lipstick - Crazy Sexy Crimson | Review BeautyBitsBlog.comOp de onderkant van de lipstick staat het nummer van de lipstick, 125. De naam staat er niet bij. Kom op, als je lipsticks hele toffe namen geeft zoals Crazy Sexy Crimson dan is dat juist leuk om op de verpakking te vermelden, nu kan je het alleen op de website terugvinden.
The Body Shop Colour Crush Red Lipstick - Crazy Sexy Crimson | Review BeautyBitsBlog.comDe lipstick is zelf een hele warme rode kleur, met bruin erin. Een beetje ‘nineties’ bruin, maar gelukkig toch ook een hele hoop rood.
The Body Shop Colour Crush Red Lipstick - Crazy Sexy Crimson | Review BeautyBitsBlog.comOp de swatch zie je dit ook terug, het is een soort baksteen rood, met een licht glanzende finish. Het is net geen volledige matte lipstick.
The Body Shop Colour Crush Red Lipstick - Crazy Sexy Crimson | Review BeautyBitsBlog.com De lipstick ziet er bij mij heel neutraal baksteenrood uit, heel natuurlijk. Normaal gesproken geef ik de voorkeur aan iets koelere en fellere tinten, maar dit is ook leuk voor de afwisseling. Crazy Sexy Crimson voelt erg prettig en niet uitdrogend aan en overleeft zeker een drankje. Echter na een kleine maaltijd moet je het wel bijwerken. Maar als je niks eet, blijft het met gemak een uur of vier zitten. Dat is zeker niet slecht voor een hydraterende lipstick.

Hoewel ik zelf niet zo gauw een lipstick bij The Body Shop zou kopen, ben ik toch aangenaam verrast door Crazy Sexy Crimson. Het voelt prettig aan, het blijft redelijk lang zitten en je hebt een uitgebreide kleurselectie. Ander voordeel is dat het proefdiervrij is, en Fair Trade ingrediënten bevat. Dit merk je wel enigszins terug in de prijs, hij kost namelijk namelijk €12,-,. Als je dat er voor over hebt, is het echt een aanrader.

The Body Shop Colour Crush lipsticks zijn uiteraard bij The Body Shop filialen te koop en online.

Heb jij al wel eens make-up van The Body Shop geprobeerd?

 

15 gedachtes over “The Body Shop Crazy Sexy Crimson Lipstick | Review

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s