Nailed it! Essie – Cute as a Button

Nailed it! Essie - Cute as a Button BeautyBitsBlog.comNu het toch weer langzaam wat warmer begint te worden merk ik dat ik de donkere nagellakjes laat liggen en weer vrolijke kleuren nagellak wil dragen. Een lakje waar ik dan vaak op terugval is Cute as a Button van Essie.

Zoals ik in deze blogpost besprak is dit de eerste Essie nagellak die ik kocht, dus daar zit voor mij toch wat sentimentele waarde aan. Het zit ook nog in de ‘oude’ verpakking, waarbij het merk Essie in het glas van het nagellakpotje gekerfd is. Dit vind ik persoonlijk toch wat mooier dan essie in het wit op de zijkant.
Nailed it! Essie - Cute as a Button BeautyBitsBlog.comNaast dat ik de naam geweldig vind, ik bedoel Cute as a Button, hoe schattig is dat, vind ik de kleur ook prachtig. Het is een roze creamy lakje met een hint oranje wat voorkomt dat het te veel barbieroze is, maar eerder wat koraalroze is. Desondanks blijft het verschrikkelijk meisjesachtig. Wat ik overigens niet erg vind. En ik vind het gewoon lekker vrolijk, heel mooi voor de lente en zomer.
Nailed it! Essie - Cute as a Button BeautyBitsBlog.comOok dit lakje van Essie dekt prima na twee laagjes en door de fijne brede kwast is het zo gepiept. Ik ben altijd erg tevreden over de houdbaarheid van Essie nagellak op mijn nagels, gemiddeld blijft het zo’n vier dagen chipvrij zitten.
Nailed it! Essie - Cute as a Button BeautyBitsBlog.comVoor de mensen die graag nog een afbeelding wilden zien van de Mavala Dry Spray in actie, op mijn ringvinger en pink heb ik die gebruikt en op mijn andere vingers mijn standaard topcoat. Op mijn nagels kan ik goed zien dat de nagellak op mijn ringvinger en pink net iets minder mooi glanst, op de foto kon ik dat effect niet zo goed vangen.

Als je nog op zoek bent naar een vrolijk koraalroze nagellak is Cute as a Button van Essie echt een aanrader. Alleen om de naam al.

Essie nagellak is te koop bij bepaalde filialen van Etos en DA en online o.a. bij bol.com voor €9,99. Tip: Op dit moment is er trouwens 30% korting op Essie nagellak bij Etos in het kader van beautymania t/m 22 maart, dus je betaalt maar €6,99.

 

16 gedachtes over “Nailed it! Essie – Cute as a Button

  1. Pingback: Time for Spring Tag | Beauty Bits Blog

  2. Pingback: Essie Nailpolish Tag | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s