Indeed Labs Hydraluron Serum | Review

Indeed Labs Hydraluron Serum | Review BeautyBitsBlog.com
In de koudere maanden verandert mijn gemengde tot vette huid in een droge tot gemengde huid. Om mijn huid te hydrateren gebruik ik meer vochtinbrengende producten. Na allerlei positieve reviews van engelse beautybloggers nadat skincare-guru Caroline Hirons dit product had aanbevolen, was ik erg nieuwsgierig geworden naar Hydraluron een hydraterend serum
Hydraluron wordt geproduceerd door Indeed Labs een Canadees bedrijf dat niet mee wil gaan in de marketing hypes, maar een betaalbare en effectieve huidverzorgingsproducten op de markt wil brengen. Het meest bekende product van dit merk is Hydraluron, een hydraterend serum.
Indeed Labs Hydraluron Serum | Review BeautyBitsBlog.comDe naam van het product is afgeleid van het belangrijkste bestanddeel hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof verantwoordelijk voor het vasthouden van vocht in de oppervlakkige huidlagen. Het is zo effectief dat het tot 1000 keer het eigen gewicht aan water kan opnemen.
Indeed Labs Hydraluron Serum | Review BeautyBitsBlog.comHet ingrediëntenlijstje is erg simpel, maar effectief. De belangrijkste bestanddelen zijn water, hyaluronzuur en de algen extracten Ahnfeltia Concinna Extract en propanediol die zorgen voor makkelijkere huidopname. Zoals je kan zien bevat het geen parfum of parabenen.
Indeed Labs Hydraluron Serum | Review BeautyBitsBlog.comHydraluron wordt geleverd in een simpele tube met weinig opsmuk, hygiënisch en effectief. Ik houd echt van tubes of verpakkingen met pompjes voor huidverzorging. De tube bevat 30mL, dat is niet heel veel product. Maar het product is zo zuinig in gebruik dat je er lang mee doet.
Indeed Labs Hydraluron Serum | Review BeautyBitsBlog.comHet serum zelf heeft een hele lichte structuur. Het zit eigenlijk tussen een gel en lotion in. Na het aanbrengen trekt het snel in de huid en geeft al een hydraterend gevoel. Omdat er geen parfum inzit ruikt Hydraluron eigenlijk naar niks. In tegenstelling tot andere producten zonder parfum die soms een beetje kunnen stinken.
Indeed Labs Hydraluron Serum | Review BeautyBitsBlog.comNa het aanbrengen van het serum moet je je gebruikelijke gezichtscrème aanbrengen aangezien Hydraluron zelf niet hydrateert. Maar door eerst een laagje Hydraluron aan te brengen zorg je voor betere opname van de vochtinbrengende ingredienten die je daarna aanbrengt.
Persoonlijk gebruik ik Hydraluron altijd ’s ochtends na mijn gezichtsreiniging en toner en daarna breng ik mijn gezichtscrème aan. Je kan het twee keer per dag gebruiken, maar aangezien ik ’s avonds al een ander serum gebruik waar ook Hyaluronzuur inzit, gebruik ik het dan niet. Met het gebruik van Hydraluron merk ik dat mijn wangen die normaal in de koudere maanden erg droog worden en gaan schilferen echt een stuk beter gehydrateerd worden zonder voor irritatie te zorgen, wat ik met mijn gevoelige huid gauw heb. Hydraluron is redelijk zuinig in gebruik, bij een maal daags gebruik doe ik ongeveer een half jaar met een tube.

Dus als jij ook last heb van een droge of gedehydreerde huid is dit echt een tip en ook erg geschikt voor de gevoelige huid. Hydraluron is helaas niet makkelijk verkrijgbaar in Nederland, ondanks dat het belangrijkste bestanddeel hier wordt geproduceerd. Het is verkrijgbaar via Boots online of in Boots en Superdrug filialen in Engeland. Daar kan je het product regelmatig voor de heflt van de prijs kopen in verband met aanbiedingen.

Hydraluron kost €29,95 en is verkrijgbaar online via de Boots webshop

Heb jij bepaalde huidverzorgingsproducten die je graag in de winter gebruikt?

 

14 gedachtes over “Indeed Labs Hydraluron Serum | Review

  1. Ziet er goed uit, fijn dat het niet zo’n ‘schreeuwerig’ bedrijf/product is, daar houd ik totaal niet van. Ik heb altijd een heel schilferig voorhoofd, misschien dat dit dan helpt…
    x

    Like

  2. Pingback: Mijn huidverzorgingsroutine | Maart 2015 | Beauty Bits Blog

  3. Pingback: Opgemaakt Oktober 2015 | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s