Mavala Dry Spray | Review

Mavala Dry Spray | Review BeautyBitsBlog.com
Ik heb eigenlijk altijd mijn heil gezocht in sneldrogende topcoats of druppels om zo snel mogelijk met vers gelakte nagels de deur uit te gaan. Echter vorig jaar ontdekte ik op een engelse beautyblog een spray wat eigenlijk nog veel sneller zou moeten werken. Mijn interesse was gewekt dus ik schafte de Mavala Dry Spray aan.
Mavala Dry Spray | Review BeautyBitsBlog.comMavala is een zwitsers merk wat ik eigenlijk alleen kende van de nagellakrekjes en nagelverzorging in de Douglas. Ik vond het nooit zo spannend uitzien en onbekend maakt onbemind, dus ik had er nog nooit iets van gekocht. Maar toen ik over de Dry Spray las, wat voor mij een volledig nieuw concept was kon ik mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en kocht ik het toch.
Mavala Dry Spray | Review BeautyBitsBlog.comDe Mavala Dry Spray zou ervoor moeten zorgen dat nagellak sneller droogt en ook zou de spray een hoogglans aan de nagels geven. Het is verschrikkelijk simpel in gebruik. Een minuut na het lakken van je nagels spray ik ongeveer vijf seconden per hand op zo’n tien centimeter afstand met de Mavala Dry Spray en daarna is de nagellak volledig droog. Niet alleen droog, maar volledig uitgehard. Het is net magie!
Mavala Dry Spray | Review BeautyBitsBlog.comHoe het product werkt? Ik heb geen flauw idee, maar gelukkig hoef ik dat ook niet te weten. Het enige vervelende ervan is dat er in de spray iets zit dat als je gevoelige luchtwegen heb, je toch even een fikse hoestbui kan krijgen. Er wordt dus ook geadviseerd om de spray te gebruiken in een goed geventileerde ruimte. Daarnaast is de glans ook minder intens dan van een standaard topcoat. Wat ik niet geheel onverwacht vind, aangezien je maar een dun laagje aanbrengt omdat het een spray is, maar echt storend vind ik het niet.
Mavala Dry Spray | Review BeautyBitsBlog.comDus als je echt heel veel haast heb, maar toch nog nagellak op wilt voor dat ene feestje, etentje of whatever is dit echt een uitkomst. Neem een nagellak die na één laag al dekkend is en gebruik de spray en je kan zo de deur uit. Zonder het risico te lopen direct je verse manicure te verpesten door te graaien naar sleutels in je handtas of iets dergelijks. Voor iedereen die net als ik te lang tot het laatste moment wacht om zich klaar te maken is dit echt een aanrader.

Mavala Dry Spray kost €10,95 en is verkrijgbaar bij Douglas

Was jij al bekend met sneldrogende nagellaksprays?

14 gedachtes over “Mavala Dry Spray | Review

  1. Dit moet ik hebben! Ben wel benieuwd naar hoe het er dan uit ziet? Heb je er foto’s van gemaakt? Het komt regelmatig voor dat ik weer iets moet pakken met natte nagels haha

    Like

  2. Klinkt goed! Ik gebruik weleens die snel drogende druppeltjes van Essence, die vind ik op zich ook wel goed werken. Maar vaak draag ik toch alleen een laagje transparante lak op mijn nagels, dus lang duurt het niet tot die droog zijn is haha!

    Like

  3. Pingback: Nailed it! Essie – Cute as a Button | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s