Anny Nagellak – My Way | Review

Anny nagellak - My Way  | Review BeautyBitsBlog.comNa mijn lofzang enkele weken geleden over mijn eerste Anny nagellak kan ik jullie natuurlijk de rest van mijn collectie ook niet onthouden. My Way kocht ik tegelijkertijd met So Glamorous. Ik was die dag kennelijk in een bui voor nude kleurtjes, maar stiekem vind ik de naam ook gewoon fantastisch. De naam My Way doet mij altijd denken aan het liedje ‘I did it My Way’ van Frank Sinatra. Vandaag weer een nudekleurtje alleen van een hele andere orde, een nude voor bij de donkere huid.

My Way is een chocoladebruine kleur uit de vaste collectie van en ook deze kleur vind ik prachtig. Vooral voor de koudere maanden van het jaar, want een echt zomers kleurtjes vind ik het niet. Deze bruine kleur oogt heel volwassen en ook neutraal. En daardoor past het overal wel bij. Mooi meegenomen is dat door deze kleur zelfs mijn kleine worstenvingertjes er wat langer uitzien.
Anny nagellak - My Way  | Review BeautyBitsBlog.comDe nagellak heeft de typische strakke glazen verpakking van Anny met een inhoud van 15mL. En op de dop staat de naam van de nagellak.
Anny nagellak - My Way  | Review BeautyBitsBlog.comHier zie je de swatches van de nagellak. My Way is makkelijk om aan te brengen en de laagjes drogen lekker snel. Na een dun laagje is het nog net niet volledig dekkend, maar bij twee zit het er prachtig op. Als je haast hebt zou je er nog mee weg kunnen komen door één dikke laag nagellak aan te brengen.
Anny nagellak - My Way  | Review BeautyBitsBlog.comHet is een  donkerbruine nagellak met hele fijne nauwelijks zichtbare groene en roze shimmers. Als je heel goed kijkt kun je aan het bovenkant van het flesje de fjine shimmers zien. Op de nagels zie je hier echter niks van terug.

Bij mij blijven Anny lakjes zo’n zes dagen mooi chipvrij zitten waar ik erg tevreden over ben. Ik blijf lyrisch over deze nagellak en raad iedereen aan om ze even te gaan swatchen in Douglas.

Anny nagellak kost €9,95 en is exclusief te koop bij Douglas

Welk nagellakmerk verdient wat jou betreft wel een plekje in de spotlight?

8 gedachtes over “Anny Nagellak – My Way | Review

  1. Wat een aparte tint, erg mooi, Eigenlijk ben ik nog helemaal niet zo heel erg bekend met ANNY nagellak…je leest er inderdaad niet zo heel vaak iets over…jammer!

    Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s