Rimmel Moisture Renew Universal Transparent Lipliner | Review

Rimmel Moisture Renew Universal Lipliner | Review BeautyBitsBlog.comToen ik een doorzichtig lippotlood zag liggen in de de drogist dacht ik handig, past bij alle kleuren in mijn uitdijende lipstickcollectie. Eenmaal thuis aangekomen bedacht ik me dat ik eigenlijk lippotlood altijd gebruikte om een strakke lijn te kunnen zetten en dat lukt natuurlijk niet als het onzichtbaar is. Benieuwd of ik nog andere toepassingen heb kunnen vinden?
Rimmel Moisture Renew Universal Lipliner | Review BeautyBitsBlog.comZoals ik al zij is de Rimmel Moisture Renew Universal Transparent Lipliner een doorzichtig lippotlood en heeft het een wasachtige structuur. Het lippotlood zit in een handige verpakking waarbij je het product omhoog draait. Dus je hoeft niets te slijpen. Bij gebruik wordt dit scherpe puntje wel vlak, maar aangezien het lippotlood echt transparant is, valt het toch niet op als je geen nette lijn maakt.

Omdat dit lippotlood transparant is kan je het niet traditioneel gebruiken om een strakke buitenlijn te zetten, maar gelukkig kan je het ook op andere manieren benutten. Een van de gebruiksmogelijkheden die ik zelf heel handig vind, is om het als lipstickbasis te gebruiken. Dit doe ik ook altijd bij gekleurde lippotloden, daarbij gebruik ik de lippotloden als een primer zodat de lipstick beter hecht en dus langer mooi blijft. Door de matte wasachtige werkt het daar heel goed voor. Het enige nadeel ten opzichte van een gekleurd lippotlood is dat wanneer je lipstick slijt, je er geen gekleurde laag onder hebt zitten om dat te verbergen.
Rimmel Moisture Renew Universal Lipliner | Review BeautyBitsBlog.com De tweede toepassing die ik eigenlijk nog wel nuttiger vind, is om een randje net buiten je liplijn te zetten. Je kent het wel van die lipsticks of lipgloss die na een tijdje gaan bloeden. Dus dat de kleur in de huid rondom je lippen trekt. Door met het doorzichtige lippotlood een transparant waslaagje aan te brengen, voorkom je dat volledig. Dus ironisch genoeg gebruik ik dit transparante lippotlood met name bij gepigmenteerde lipgloss en niet zo zeer bij lipsticks.

En als je laatste kan je dit lippotlood wel als een soort gum gebruiken. Dus als je bij het aanbrengen van een lipstick of lipgloss bent uitgeschoten, kan je het hiermee corrigeren. Dit werkt overigens alleen makkelijk bij meer glanzende lipsticks, echt matte lipsticks krijg je hiermee niet van hun plek.

Dus als je op zoek bent naar een lippotlood om strakke liplijnen te creëren om ze vervolgens in te kunnen vullen dan is dit niets voor jouw. Dan moet je echt op zoek naar een enigszins bijpassend gekleurd lippotlood. Als je een product wilt wat ervoor zorgt dat je lipstick langer mooi blijft of om bloeden te voorkomen, dan is dit echt een aanrader. Overigens hebben meer budget merken zoals Essence of E.L.F. ook transparante lipliners in het assortiment.

De Rimmel Moisture Renew Transparent Lipliner is voor € 6,49 verkrijgbaar bij drogisterij en parfumerie

Was jij al bekend met transparante lippotloden?

7 gedachtes over “Rimmel Moisture Renew Universal Transparent Lipliner | Review

  1. Ohja, ik ken zo’n zelfde soort product van Dior! Handig om te voorkomen dat je lipsticks gaan bloeden inderdaad, volgens mij zijn ze daar ook voor gemaakt. Goede tip, om als primer te gebruiken, heb ik zelf nog niet aan gedacht 🙂

    Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s