Anastasia Brow Wiz – Ebony | Review

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz | Review BeautyBitsBlog.comIk ben gezegend met best goede wenkbrauwen, al zeg het zelf. Maar ook de mijne kunnen af en toe wel wat hulp gebruiken. Vooral met de huidige trend van volle wenkbrauwen à la Cara Delevigne. Over de Anastasia Beverly Hills Brow Wiz had ik al zo veel goede dingen gehoord dat toen ik een aantal jaar geleden in New York was, ik ze gelijk bij de Sephora heb ingeslagen. Waarom is make up zo veel goedkoper in de VS? Maar dat terzijde, ik wil het over de Anastasia Brow Wiz hebben.
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz | Review
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz | Review BeautyBitsBlog.comAnastasia Beverly Hills is een amerikaans merk wat echt bekend staat om de wenkbrauwproducten. En het meest bekende product is de Brow Wiz. De Brow Wiz is een hele fijne mechanische vulpotlood met aan de ene zijde een potlood dat je niet hoeft te slijpen. En aan de andere zijde een spooley of wenkbrauwborsteltje. Erg handig, wat mij betreft zou elk wenkbrauwpotlood met een spooley gemaakt moeten, worden. Toch erg essentieel om je wenkbrauwen vorm te geven.
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz | Review BeautyBitsBlog.comDe Brow Wiz is verkrijgbaar in negen verschillende kleuren, dat is erg uitgebreid. En gelukkig zijn ook in nederland alle negen kleuren beschikbaar. Ik heb zelf de kleur Ebony gekozen, dit is een bijna zwarte kleur geschikt voor mensen met donkerbruin tot zwart haar. Aangezien ik echt zwart-zwart haar heb en mijn wenkbrauwhaartjes echt zwart zijn is deze kleur ideaal.
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz | Review BeautyBitsBlog.comDe Brow Wiz is erg makkelijk in gebruik. Er wordt geadviseerd om je wenkbrauwen eerst in model te borstelen. En vervolgens een onderste wenkbrauwlijn en een bovenste wenkbrauwlijn te tekenen. En daarna met lichte strookjes de gaatjes in te vullen. Aangezien ik zelf niet zo van hele strakke wenkbrauwen bij mijzelf houd, creëer zelf geen hele strakke wenkbrauwlijntjes maar pas ik de vorm heel lichtjes aan en vul ik wat legere plekjes in. Dit gaat echt heel makkelijk en snel, omdat je alles bij de hand hebt en gelukkig geen puntenslijper nodig hebt. En het blijft goed zitten, ik heb er de rest van de dag geen omkijken meer naar.

Ik ben zeer tevreden over de Anatasia Beverly Hills Brow Wiz, hoewel ik het niet zo goed kan vergelijken met andere wenkbrauwpotloden. Aangezien ik gelijk met de Brow Wiz ben gestart, omdat bij andere merken de donkerste kleur toch nog te licht was. De Brow Wiz is zuinig in gebruik, zelf gebruik ik het zo’n drie tot vier keer per week en dan gaat het zo’n anderhalf jaar mee. Maar bij dagelijks gebruik zou je er dus ongeveer negen maanden mee kunnen doen.

Het heeft toch wel een minpuntje, namelijk de prijs. In de VS is het nog net te doen voor $21 (€18,45), maar in Nederland ben je er wel €27,95 voor kwijt. Gelukkig heb ik nog een voorraadje en kan ik voorlopig nog vooruit.

De Anastasia Beverly Hills Brow Wiz kost €27,95  en is onder andere te koop bij de Douglas.

Welk wenkbrauwproduct gebruik jij graag?

 

 

 

 

20 gedachtes over “Anastasia Brow Wiz – Ebony | Review

 1. Wat een mooi natuurlijk resultaat! Ik wil deze ook al lang proberen maar ben het merk nog niet in België tegengekomen! Ik ben nu wel tevreden over mijn MUFE aqua brow.

  Like

 2. Wat fijn! Wat ziet het er mooi natuurlijk uit. Ik durf me toch niet te wagen aan brow producten, aangezien ik dikke en volle wenkbrauwen heb. Balen dat alle producten hier zo duur zijn. Toen ik op vakantie was kocht in een MAC lipstick ook veel goedkoper!

  Like

 3. Hij ziet er erg mooi uit, heel natuurlijk ook! Ik wil zelf ook graag nog eens Anastasia producten voor mijn wenkbrauwen proberen, hoor er veel goeds over, maar inderdaad; de prijs is niet heel goedkoop hier.

  Like

 4. Ik gebruik zelf wenkbrauwpoeder van Christian, overigens te koop bij ICI Paris voor ongeveer € 25,00. Erg zuinig in gebruik en oogt natuurlijk (mits je het subtiel aanbrengt). Is volgens mij ook te koop in het zwart, wellicht een ideetje om ’s te proberen? 🙂

  Like

 5. Pingback: Opgemaakt #1 | Beauty Bits Blog

 6. Pingback: Happy Birthday to Me! | Douglas Shoplog | Beauty Bits Blog

 7. Pingback: Catrice Eye Brow Stylist | Review | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s