Anny Nagellak – Be Glamorous | Review

Anny nagellak - Be Glamorous | Review BeautyBitsBlog.comAls ik kijk naar mijn make up stash nemen lipproducten en nagellak daar het grootste deel van in. Essie is op dit moment mijn meest favoriete nagellakmerk, maar Anny is zeker een goede tweede. Dit minder bekende merk heeft een uitgebreide collectie en daarvan is Be Glamorous mijn meest gebruikte.

Anny is een duits nagellakmerk dat in nederland al een aantal jaren exclusief bij de Douglas te koop is, maar om de een of andere reden hoor ik er bijna nooit iets van. Hoewel het 108 verschillende kleurtjes heeft, goede kwaliteit levert en jaarlijkse meerdere trendcollecties uitbrengt, wordt er nauwelijks over geschreven. Dus daarom deel ik nu mijn ultieme favoriet en meest gedragen Anny nagellak.
Anny nagellak - Be Glamorous | Review BeautyBitsBlog.com
Be Glamorous is qua kleur wat lastig te omschrijven. Het is een champagne kleurige nagellak vermengd met roze met hele fijne gouden shimmers. Echt een heel prachtig nude kleurtje wat er verzorgd uitziet, niet te opvallend is en overal bij past. Als ik niet weet welke nagellak ik op wil of welke outfit ik aan ga trekken kies ik bijna altijd deze omdat het echt met alles matcht.

De nagellak komt in een potje van 15mL en ik vind het er erg mooi uitzien. Basic zwarte dop en vierkant flesje met een mooie glazen rand geeft het een luxe uitstraling. Alleen de sticker waar de kleur op staat oogt wel goedkoop en doet wat af aan de strakke uitstraling. Zoals je kunt zien heb ik de nagellak al zo vaak gedragen dat de sticker met de naam erop begint te slijten.
Anny nagellak - Be Glamorous | Review BeautyBitsBlog.com
Het kwastje van Anny nagellak is niet breed, maar heeft een normaal formaat. Daardoor brengt hij prima aan, niet zo snel als de brede kwast van Essie, maar het effect is net zo mooi. Daarnaast droogt de nagellak lekker snel op en heeft van zichzelf al een erg mooie glans.
Anny nagellak - Be Glamorous | Review BeautyBitsBlog.com
Dit is het effect van de nagellak na het aanbrengen van twee laagjes. Na één laagje is deze lichte kleur nog niet dekkend genoeg, maar met twee laagjes zit die er prachtig op. En het fijne is met een topcoat blijft deze nagellak bij mij zes dagen chipvrij zitten. Dit is echt een geweldig resultaat. Be Glamorous was het eerste lakje dat ik van Anny kocht, omdat deze zo goed beviel heb ik inmiddels drie andere kleuren aan mijn collectie toegevoegd die je vast nog ooit hier tegen zal komen.

Als je het merk Anny nog niet kende zou ik zeker een keer een kijkje gaan nemen in de Douglas. Ze hebben ook heel testers dus je kan de kleuren gewoon in de winkel uitproberen. Ben je op zoek bent naar een merk met veel kleurtjes, die goed dekt en lang blijft zitten, dan is dit zeker iets voor jou.

Anny nagellak kost €9,95 en is exclusief te koop bij Douglas

Was jij al bekend met het nagellakmerk Anny?

16 gedachtes over “Anny Nagellak – Be Glamorous | Review

  1. wat een ontzettend mooie tint, zelf heb ik nog geen lakjes van ANNY, maar wat niet is kan natuurlijk nog komen…deze vind ik heel erg mooi!

    Like

  2. Pingback: Anny Nagellak – My Way | Review | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s