Win: 1×2 bioscoopkaarten voor Fifty Shades of Grey! GESLOTEN

Fifty Shades of Grey BeautyBitsBlog.comBehalve als je jezelf de afgelopen jaren hermetisch van alle sociale contacten hebt afgesloten is de hype rond Fifty Shades of Grey je vast niet ontgaan. Het startte als een boektriologie en inmiddels is het ook verfilmd en deze film komt 12 februari uit in de nederlandse bioscopen.

Fifty Shades of Grey, in Nederland ook wel bekend als Vijftig Tinten grijs, is echt een wereldwijd fenomeen.  De Fifty Shadestriologie is in 52 verschillende talen vertaald en er zijn wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken verkocht. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit.
Fifty Shades of Grey BeautyBitsBlog.com

Fifty Shades of Grey BeautyBitsBlog.comNadat ik van meerdere vriendinnen herhaaldelijk gehoord had dat ik dit boek echt moest lezen, heb ik me er ook toe gezet. En ik moet bekennen dat ik razendsnel met rode oortjes deze boeken heb uitgelezen. Je kent wel die boeken waar het verhaallijn zo pakkend dat je elk vrij moment alleen maar wilt lezen. Daar hoort de Fifty Shades triologie zeker bij. Ik ben dus ook erg benieuwd naar de film.
Fifty Shades of Grey BeautyBitsBlog.com
Fifty Shades of Grey BeautyBitsBlog.comEr is echt tijdenlang gespeculeerd in de media over wie de hoofdrolspelers in deze film zouden worden. Uiteindelijk zijn dit de voor mij relatief onbekende Jamie Dornan en Dakota Johnson geworden. Voor de mensen die de boeken niet gelezen hebben de nieuwe nu al spraakmakende film Fifty Shades of Grey is zoals de titel suggereert gebaseerd op de bestseller van E. L. James en gaat over de relatie tussen de 27-jarige miljardair Christian Grey en literatuur studente Anastasia Steele die hem moet interviewen. Dit doet zij als gunst voor haar zieke huisgenootje en vriendin Kate. Ondanks dat het interview naar Anastasia’s idee niet vlekkeloos verloopt raakt Christian geïnteresseerd in haar en ontwikkelen zij een bijzondere relatie. 

Na het zien van de spannende trailer ben ik al helemaal enthousiast om de film te gaan bekijken. En gelukkig mag ik een setje van twee bioscoopkaartjes weggeven, zodat één van mijn lezers ook deze film kunnen gaan zien.

Hoe doe je mee?

 • volg mij op bloglovin
 • laat een reactie achter onder deze blogpost dat je meedoet (Let op de film is geschikt vanaf 16 jaar!)
 • vul een geldig e-mail adres in in het daarvoor bestemde vakje
 • meedoen kan tot en met 13 februari 2015
 • Let op: de bioscoopkaartjes zijn alleen geldig in nederlandse bioscopen.

Ik neem per mail contact op met de winnaar zodat ik de kaartjes naar je op kan sturen. Als je zelf alvast kaarten wil reserveren of meer informatie wil over de film, kan je een kijkje nemen op de website van Fifty Shades of Grey. Ik kan in ieder geval niet wachten tot deze film in de bioscoop draait!

Doe jij mee met deze winactie? Alvast heel veel succes toegewenst!

24 gedachtes over “Win: 1×2 bioscoopkaarten voor Fifty Shades of Grey! GESLOTEN

  • Oh, je hoeft mij je leeftijd niet te vertellen. Ik zou het alleen vervelend vinden als iemand onder de 16 nietsvermoedend de kaartjes wint en dan in de bios tegengehouden wordt.

   Like

 1. ik ben heeeeel erg benieuwd naar de film! De boeken waren zeker goed, heb ze allemaal in de kast staan hihi… Ik doe graag mee voor een kansje, helemaal leuk leuk!
  fijn weekend, en ik heb alle verplichte stapjes doorlopen!
  Groetjesss

  Like

 2. Ik doe graag mee met de winactie. Ik ben heel benieuwd wat ze van het boek hebben gemaakt, ik vond die namelijk erg slecht. Maar toch vraag ik me dan altijd af hoe ze dingen vorm zouden geven op beeld. En het zal wel een vermakelijk drama/romantische film worden. Ik volg je natuurlijk op bloglovin.

  Like

 3. Ik doe graag mee, ik ben best nieuwsgierig hoe ze dat boek hebben verfilmd, we gaan weer een hele ander kant op met dit genre in de bioscoop.

  Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s