Sally Hansen Miracle Gel – Wine Stock | Review

Sally Hansen Miracle Gel - Wine Stock | Review BeautyBitsBlog.com Sally Hansen heeft vorig jaar een nagellakset geïntroduceerd wat net zo’n effect zou moeten geven als gelnagellak zonder dat je een lamp nodig hebt. Daarbij beloven ze dat de nagellak tot veertien dagen kan blijven zitten met een mooie glans. Aangezien ik pas in december langere tijd achter elkaar vrij had om uit te proberen hoe lang de nagellak bleef zitten en ik vorige week een budgetmaand had komt er nu pas een review op mijn blog. Was het het wachten waard?
De Miracle Gel van Sally Hansen bestaat uit een gekleurde nagellak en een topcoat wat onder invloed van licht in combinatie met elkaar het effect van gelnagels moet geven. Ik kocht de nagellak bij de Etos, omdat er een aanbieding was waarbij de topcoat bij aankoop van de nagellak gratis was, wat weer wat geld scheelde. Er zijn 47 verschillende kleuren beschikbaar en gelukkig waren alle kleuren nog beschikbaar ondanks de kortingsactie. Ik kocht Wine Stock, omdat ik altijd op zoek blijf naar de perfecte oxblood nagellak. Zowel de nagellak als de topcoat bevatten 15mL wat een behoorlijke hoeveelheid is.
Sally Hansen Miracle Gel - Wine Stock | Review BeautyBitsBlog.comDe Sally Hansen Gel Manicure werkt volgens twee simpele stappen. Eerst breng je twee laagjes van de gekleurde nagellak aan, waarbij je tussendoor elk laagje laat drogen dit gaat gelukkig supersnel. Tegen de tijd dat ik met mijn tiende nagel klaar was, was de eerste laag op mijn eerste nagel al weer opgedroogd. Na twee laagjes gekleurde nagellak breng je een laagje van de topcoat aan. Onder invloed van natuurlijk licht zou dan een gelmanicure effect moeten ontstaan.
Sally Hansen Miracle Gel - Wine Stock | Review BeautyBitsBlog.comDe gekleurde lak lakte makkelijk en zoals je op de foto kan zien heeft het een fijn breed kwastje met mooie recht afgesneden haren. Daardoor kan je heel precies werken. Helaas liet de dekking van Wine Stock nog wat te wensen over. Deze niet heel egaal, als het aan mij had gelegen had ik nog een derde laagje aangebracht, maar ik heb me voor de review maar netjes aan de instructies gehouden.
Sally Hansen Miracle Gel - Wine Stock | Review BeautyBitsBlog.comDe topcoat is transparant en verbind zich in een volledig zwart flesje. Hierdoor komt de topcoat niet in aanraking met licht. Aangezien de geleffect wordt bereikt onder invloed van natuurlijk licht is dit wel een handige voorzorgmaatregel. De topcoat heeft hetzelfde formaat kwastje als de kleurnagellak met mooie recht afgesneden haartjes en lakt daardoor ook prima.
Sally Hansen Miracle Gel - Wine Stock | Review BeautyBitsBlog.comEn dit is het effect van de nagellak na twee lagen kleurlak met de topcoat. Als je goed kijkt kan je zien dat de kleur niet helemaal evenredig verdeeld is met wat lichtere en donkere plekjes in de lak. De nagellak glanst mooi, maar deze is glans is niet meer bijzonder dan van een normale topcoat in mijn optiek en geeft dus ook niet het typische gellak effect. Desondanks is het een heel leuk kleurtje.

Tenslotte wat betreft de houdbaarheid van de nagellak. Na 5 dagen had ik chips in mijn manicure, wat eigenlijk vergelijkbaar is bij mij met andere duurdere nagellakken zoals Essie en OPI die geen gellak zijn. Dus de claim van tot veertien dagen lang mooi gelakte nagels is strikt genomen wel waar, maar in mijn geval ook wat misleidend.

Conluderend viel de nagellak me een beetje tegen na alle mooie beloftes. Hij blijft niet zo lang mooi als ik had verwacht en de dekking van Wine Stock is ook niet optimaal. Wellicht dat andere kleuren wel egaal dekken na twee laagjes, maar ik weet eigenlijk niet of ik dat echt wil uitproberen. Tenzij er natuurlijk weer een leuke aanbieding is… Voorlopig zet ik mijn zoektocht naar de perfecte oxblood nagellak nog even voort.

De Sally Hansen Miracle Gel nagellak is algemeen verkrijgbaar bij drogisterij en parfumerie. De nagellak en de topcoat kosten ieder  €11,99

Wat is jouw favoriete nagellakkleur?

 

14 gedachtes over “Sally Hansen Miracle Gel – Wine Stock | Review

 1. Ook hoor er verschillende dingen over. Maar het is me opgevallen dat Engelse bloggers er minder porsitief over zijn. Fijne review, het lijkt mij eigenlijk niet erg fijn. Ik hoorde juist dat deze snel chipte haha. Maarja 5 dagen is wel goed :)x

  Like

  • Ik heb ook reviews van mensen gelezen die er erg tevreden over zijn, maar voor mij is deze kleur in ieder geval een streperige nagellak. Met een normale houdbaarheid, dus ik ben niet zo onder de indruk.

   Liked by 1 persoon

 2. Jammer!!!! Twijfelde om deze aan te gaan schaffen. Eigenlijk alleen voor de heb. Ik houd er toch meer van om m’n nagels af te wisselen heb zoveel nagellak!!!! Ik vind het btw wel echt een mooie kleur 🙂

  Like

 3. ik vind de topcoat wel echt super persoonlijk (niet als geleffect maar als topcoat) en de kleurtjes zelf vind ik redelijk. Wel gebruik ik hun zwart als basis zwart omdat het na één laagje er al mooi op zit.

  Like

 4. Jammer dat je hem tegen vindt vallen. Ik ben zelf erg tevreden over deze nagellakjes! Alleen is laatst helaas een kwastje van deze lak bij mij helemaal kapot gegaan, terwijl ik hem maar één keer had gebruikt. Zo zonde, want goedkoop zijn de lakjes niet.

  Like

 5. De kleur vind ik wel erg mooi, maar ook bij mij blijven deze lakken ook echt geen 14 dagen zitten ( wel iets langer dan normaal )…Tja mijn favoriete kleur nagellak, dat zijn toch wel denk ik vaak de roze tinten

  Like

 6. Pingback: Chanel Rouge Noir Nagellak Dupes | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s