And the winner is…

And the winner is... BeautyBitsBlog.comTen eerste iedereen bedankt voor het massaal meedoen. Ik was een beetje overweldigd door de massale respons, maar het is allemaal gelukt. Ik zal jullie niet langer in spanning houden de winnaar is…

And the winner is... BeautyBitsBlog.com

Hale! Gefeliciteerd, ik heb je een mailtje gestuurd. Als je je adresgegevens mailt, komt het pakketje zo snel mogelijk naar je toe. Let op als ik binnen 72 uur geen reactie heb, kies ik een andere winnaar uit. Deze zal ik via de mail benaderen.

Iedereen bedankt voor het meedoen. Ik hoop dat jullie BeautyBitsBudget maand op mijn blog leuk vonden. En ik heb het gevoel dat er zeer binnenkort weer een nieuwe winactie op mijn blog is…

11 gedachtes over “And the winner is…

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s