Max and More Nepwimpers & Catrice Lash Applicator | Review

Max and More Nepwimpers & Catrice Lash Applicator | Review BeautyBitsBlog.comIets wat ik niet vaak gebruik, maar wat ik voor een feestje soms erg leuk vind zijn nepwimpers. En laat de Action nou hele voordelige hebben van Max & More. Daarnaast heeft Catrice de Lash Applicator vorig jaar geïntroduceerd wat een handige oplossing zou moeten zijn om makkelijk nepwimpers aan te brengen. Vandaag bespreek ik deze twee budget producten in één review.Max and More Nepwimpers & Catrice Lash Applicator | Review BeautyBitsBlog.comIk had over de Max & More nepwimpers gelezen op andere beautyblogs die er erg positief over waren. Aangezien ik nepwimpers eigenlijk niet zo vaak gebruik wilde ik met een goedkoop product beginnen om een betere mening te vormen. En omdat drie setjes nepwimpers samen maar €0.80 cent kosten kon ik me hier geen buil aan vallen. In mijn Action filiaal kon ik maar één verpakking vinden en deze bevatte een vol paar, een natuurlijk ogend paar en een setje wimpers met verschillende diktes. Voor de review heb ik het middelste, meer natuurlijk ogend paar gebruikt.
DUO adhesive wimperlijm Max and More Nepwimpers & Catrice Lash Applicator | Review BeautyBitsBlog.comBij de nepwimpers zitten ook drie kleine flesjes wimperlijm, maar omdat ik daar alleen maar slechte reviews over had gelezen heb ik mijn eigen wimperlijm gebruikt de DUO eyelash adhesive.
Max and More Nepwimpers en Catrice Lash Applicator | Review BeautyBitsBlog.com
Max and More Nepwimpers en Catrice Lash Applicator | Review BeautyBitsBlog.comZoals je op de foto’s kunt zien gaven de wimpers een mooi natuurlijk effect en ze zaten verbazingwekkend comfortabel. Ja ik ben echt positief verrast door deze wimpers en vooral voor dat fijne prijsje. Echt een aanrader! Trouwens als je de nepwimpers voorzichtig verwijderd en zorgvuldig de lijmresten verwijderd kan je ze ook makkelijk hergebruiken. Echt heel fijn.
Max and More Nepwimpers & Catrice Lash Applicator | Review BeautyBitsBlog.comHet aanbrengen van de nepwimpers heb ik gedaan met de Catrice Lash Applicator. Deze koop je in een klein stevig afgesloten plastic tasje. Dit is een soort plastic pincet alleen met een afgerond uiteinde waardoor het aanbrengen makkelijker zou moeten gaan. En ik denk ook veiliger is, omdat je niet met een scherp voorwerp richting je ogen gaat.

Max and More Nepwimpers & Catrice Lash Applicator | Review BeautyBitsBlog.comHet aanbrengen van de nepwimpers met de Catrice Lash Applicator viel mij behoorlijk tegen. Je kunt het nog wel gebruiken om de nepwimper te plaatsen, maar om de hoekjes goed aan te brengen werkt het echt niet. Daar is het toch te groot en lomp voor, en heb ik uiteindelijk toch een normaal wenkbrauwpincet voor gebruikt. Nee, dit was echt een miskoop. Je kan makkelijker de nepwimpers alleen aanbrengen met je vingers of in combinatie met een wenkbrauwpincet die de meeste van ons toch wel in huis hebben.

Dus een yay van mij voor de nepwimpers van Max and More. En een hele dikke nay voor de Catrice Lash Applicator.

De Max and More nepwimpers zijn te koop voor €0,80 voor drie setjes. De Catrice Lash Applicator kost €3,99 en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister

Heb jij wel eens nepwimpers geprobeerd?

20 gedachtes over “Max and More Nepwimpers & Catrice Lash Applicator | Review

 1. Ziet er inderdaad goed uit en oogt totaal niet budget, top! Over dat dingetje van Catrice lees ik echt alleen maar negatieve verhalen, dus dat wordt een no.

  Like

 2. Super effect. Het is ook niet zo opvallend zodat je hem overdag goed kan gebruiken. Kostte het veel tijd om de wimpers aan te brengen? Ga je nu ook vaker nepwimpers gebruiken.

  Like

 3. Oo dat ziet er mooi uit zeg! Dit setje ga ik ook maar eens halen. Ik ben namelijk echt een ramp met nepwimpers (tenminste, die ene keer dat ik het heb geprobeerd), dus dit is een fijne set om even mee te oefenen 🙂 En dat Catrice ding sla ik maar over. Dan maar een pincet gebruiken en heel voorzichtig doen.

  Like

 4. Mooi staat het bij jou, wow! Jammer van de Catrice applicator, maar hooray voor de budgetproof nep wimpers van Action!! ^_^

  Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s