Action Kleurboek voor volwassenen

Action Kleurboek voor volwassenen
Met het grauwe weer de afgelopen tijd met al die wind en regen heb ik niet zo veel zin om naar buiten te gaan. Maar om me nou de hele dag binnen te gaan vermaken door achter mijn laptop te zitten of tv te kijken leek mij ook niet zo’n goed idee. Ik had op meerdere blogs al gelezen over de trend van kleurboeken voor volwassenen en toen ik laatst in de Action was heb ik ze gekocht.
Action Kleurboek voor volwassenen BeautyBitsBlog.comEr zijn meerdere varianten van de kleurboeken en in mijn Action filiaal lagen er drie. Deze heb ik alledrie meegenomen voor €0.99 per stuk. Deze boeken bevatten 46 tekeningen, volgens mij hebben ze ook dikkere varianten die wat meer kosten. Aangezien ik behalve oogpotlood geen kleurpotloden meer heb nam ik daar ook gelijk een setje van mee.
Action Kleurboek voor volwassenen BeautyBitsBlog.com
Action Kleurboek voor volwassenen BeautyBitsBlog.comDe tekeningen zijn allemaal erg gevarieerd. Met tekeningen met daarin superveel detail, maar ook andere met grote vlakken.

Aangezien ik zelf eigenlijk niet zo veel meer creatief bezig ben moet ik weer even wennen aan gewoon simpel kleuren. Behalve als je spelen met make up meetelt, geef toe dat lijkt toch soms ook bijzonder veel op schminken. Maar het fijne van kleuren vind ik juist dat je je concentreert op een simpel taakje en daardoor even wat rust in je hoofd hebt. Je hebt direct resultaat, wat ik altijd heel fijn vind. En alles mag en is goed, waardoor er geen druk op je rust. In tegenstelling tot bij make up waarbij je toch nog enigszins toonbaar naar buiten wilt.

Ik was aangenaam verrast door hoe leuk ik kleuren ik eigenlijk vind. Dus voortaan als ik me verveel, ja dat doe je als volwassene ook, en geen zin heb om naar een schermpje te staren of een boek te lezen kan ik mijn kleurpotloden en kleurboek erbij pakken voor wat hersenloos vermaak.

De kleurboeken zijn te koop bij de Action voor €0,99

Wat is jouw creatieve uitlaadklep?

19 gedachtes over “Action Kleurboek voor volwassenen

 1. Wat leuk dit! Had er nog nooit van gehoord! Ik kleurde vroeger altijd met veel plezier, dus misschien dat ik dit maar eens ga halen. Ik was sowieso vroeger veel creatiever bezig dan dat ik nu ben… Ik speelde 3 instrumenten, tekende en schilderde af en toe! Als ik je artikel lees krijg ik meteen zin om iets te doen haha x

  Like

  • Ik bedenk me nu ook dat toen ik jonger was, ik ook nog gitaar speelde. Moet ik misschien ook weer wat meer mee gaan doen…
   Leuk dat je in ieder geval geïnspireerd bent om weer wat te gaan doen.

   Liked by 1 persoon

  • Het is inderdaad grappig als je het er over hebt, hoeveel mensen dit eigenlijk doen of willen doen. Ik kan me voorstellen dat kleuren en puzzelen in jou huidige situatie een leuk tijdverdrijf is.

   Liked by 1 persoon

 2. Leuk kleurboek 🙂 Ik heb er ook 1!! Ik wil echt weer eens kleuren, maar vind op 1 of andere manier er de rust niet voor. Iig het ligt in mijn la 🙂 dus mocht ik willen kleuren, kan ik het er zo bij pakken!

  Like

 3. Kleuren is zo heerlijk rustgeven, maar zo teken en schilder ik ook erg graag, maak graag sieraden en ook diverse vormen van handwerken vind ik erg fijn om te doen.

  Like

 4. Kleuren vind ik wel heel leuk om te doen, maar ik heb het al heel lang niet gedaan! Op de een of andere manier geef ik mijzelf ook niet vaak de kans om dat soort dingen te doen; ik schilder bijvoorbeeld ook graag en heb daar van alles voor liggen, maar ik kom er nooit aan toe!

  Like

 5. Leuk dat action nu ook eentje heeft! Dat ik gekleurd heb is al zo lang geleden.. Ik heb er vroeger wel enorm veel prijzen mee gewonnen want toen was het echt mijn hobby.

  Like

 6. Ik vind het zo heerlijk om hier mee bezig te zijn! Ik heb toevallig gisteren ook weer twee kleurboeken gekocht bij de Action, maar dat waren de dikkere varianten. Deze heb ik niet zien liggen, dus toch maar eens in de gaten houden of ik deze nog tegenkom.

  Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s