Make Up Revolution Redemption Hot Smoked Palette | Review

Make Up Revolution Redemption Palette Hot Smoked | Review BeautyBitsBlog.com
Het merk Make Up Revolution is de laatste tijd echt op aan het komen vanwege de dupes die ze maken van de Urban Decay Naked paletten. Maar daarnaast maken ze natuurlijk ook originele paletten en daar is de Hot Smoked er een van. Toen ik op het I Love Beauty Event was, was de webshop make up musthaves ook aanwezig met een stand. Gelukkig hadden ze ook producten van Make Up Revolution bij zich en had ik de Hot Smoked palette snel uitgezocht. Een palette met wat donkerdere kleuren, wat neutrale kleuren en wat paarsige, blauwe en groene tinten.
Make Up Revolution Redemption Palette Hot Smoked | Review BeautyBitsBlog.com
Het palette heeft een zwarte plastic verpakking met een transparant venster waardoor je direct alle kleuren kunt zien. Daarnaast staat met gouden letters het merk op de voorkant. Het doet wat goedkoop aan, maar het is wel praktisch en stevig.
Make Up Revolution Redemption Palette Hot Smoked | Review BeautyBitsBlog.comWanneer je het palette opent zie je dat er ook een oogschaduwkwast inzit. Nou ja niet echt een kwast, maar twee van die sponsjes op de uiteindes, wat ik zelf nooit zo prettig vind werken.
Make Up Revolution Redemption Palette Hot Smoked | Review BeautyBitsBlog.com Make Up Revolution Redemption Palette Hot Smoked | Review BeautyBitsBlog.com
Dit is het meer neutrale deel van het paltte. Wat opvalt is dat de pigmentatie van de matte kleuren met name tegenvalt. Op mijn huidskleur worden de twee lichtste kleuren grijs, wat ik niet zo mooi vind. De andere kleuren zijn wel redelijk gepigmenteerd, met name de glanzende kleuren. Dit zie je wel vaker bij budgetoogschaduw.
Make Up Revolution Redemption Palette Hot Smoked | Review BeautyBitsBlog.com Make Up Revolution Redemption Palette Hot Smoked | Review BeautyBitsBlog.com
Dit is het deel van het palette wat ik zelf het leukst vind. Sowieso vind ik neutrale kleuren niet zo spannend, maar deze zijde is ook beter gepigmenteerd. Wat waarschijnlijk ook komt doordat dit bijna allemaal shimmery kleuren zijn. Die ik overigens allemaal prachtig vind.

Wat ik wel merkte is dat de structuur van de oogschaduw redelijk kruimelig was. Bepaalde kleuren hadden redelijk wat fall out , waarbij je niet direct kon zeggen dat het met name de matte of de shimmery kleuren waren.

Voor €4,99 voldoet het palette eigenlijk wel aan mijn verwachting. Er zit een aantal prachtig, gepigmenteerde kleuren tussen met weinig fallout. En het is een fijne combinatie van kleur en neutraal waarop ik hem heb uitgekozen. Ik denk dat als je net met make up begint dit een fijne budgetvriendelijke basis is om mee te beginnen.

Als je ook dit palette wilt bemachtigen heb ik goed nieuws voor je: je kan onder andere dit palette winnen als je meedoet aan een winactie op deze blog, welke tot en met 30 januari loopt.

Het Make Up Revolution Redemption Hot Smoked Palette is online te koop bij makeupmusthaves.nl voor €4,99

Wat is jouw favoriete oogschaduwpalette of welke staat er nog op jouw wishlist?

 

13 gedachtes over “Make Up Revolution Redemption Hot Smoked Palette | Review

  1. Wow, die blauwe knalt er echt uit, net als die paarse laatste swatch. Ik heb helemaal niets gekocht bij die stand, er was zo vreselijk veel dat ik in het andere uiterste schoot.

    Like

  2. Voor de prijs hoef je het in elk geval niet te laten! Ziet er mooi uit 🙂 De kleurkeuze is ook mooi, er zitten een aantal bijzondere tinten tussen!

    Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s