Project Positief Tag

Project Positive Tag Beautybitsblog.comNadat ik getagd was door Madeleine moest ik hard nadenken over de antwoorden op deze inspirerende tag. Mijn antwoorden moesten natuurlijk minstens net zo wervelend zijn als de hare. Oordeel zelf maar of dat gelukt is.

1) Wat is je favoriete quote en waarom?

Reach for the moon, even if you miss you’ll land among the stars.

Dit zei mijn vader altijd toen ik klein was en ergens geen zin in had óf iets groots bereikt had. Het is een hele goed motivatie om altijd 100% te geven en je zelf niet te makkelijk van iets af te maken. En als iets dan niet lukt, dan weet je dat het in ieder geval niet aan je eigen inzet heeft gelegen en je je zelf niets te verwijten hebt. En als het wel goed gaat, kan je natuurlijk heel trots op jezelf zijn, want dan heb je door je eigen harde werk iets heel moois bereikt.

Project Positive Tag Beautybitsblog.com

2) Welke droom zou je in je leven willen realiseren?

Dit is een hele moeilijke vraag. Want ik heb niet één specifiek ding wat ik graag wil doen, maar een soort algemene droom. Ik wil de wereld zien, nieuwe dingen ontdekken en dus eigenlijk gewoon op reis. Gelukkig ben ik in de gelegenheid om dat vaak te doen. Om mezelf aan deze droom te blijven herinneren heb ik deze foto het grootste deel van het jaar als afbeeldingsscherm op mijn telefoon.

3) Wat betekent geluk voor jou?

Geluk zit voor mij vooral in momenten. Soms zit ik op de bank te lachen met vriendinnen en dan besef ik, ik ben nu heel gelukkig. Of als het zonnetje schijnt en ik onderweg ben naar de supermarkt kan ik heel blij worden. Dus geluk zit voor mij echt in de kleine dingen, dat je op dat ogenblik vrolijk bent en al je zorgen vergeten bent.

4) Wie kan jou ontzettend opvrolijken?

Ik denk toch mezelf. Als ik een rotbui heb, hoef ik even geen mensen om me heen. Als er vrienden of familie om me heen zijn die gaan vragen hoe het met me gaat of wat ze voor me kunnen doen raak ik daar eigenlijk alleen maar nog geïrriteerder van. Erg gemeen dat weet ik, want ze hebben het beste met mij voor, maar dat werkt bij mij gewoon niet. Mij moet je gewoon alleen laten met mijn gedachten of een boek of mijn laptop en dan komt het vanzelf weer goed.

5) Voor wat mogen ze je ‘s nachts wakker maken?

Pannenkoeken van Oudt Leyden. Ik heb in Leiden gestudeerd en in Oudt Leyden serveren ze van die verschrikkelijke grote, maar toch lichte pannenkoeken met de meest uiteenlopende toppings op hele grote delftsblauw versierde borden. Ik ben echt dol op de spek/appel/kaas variant en dan met stroop er overheen. Die combinatie van hartig en zoet is echt goddelijk.

Project Positive Tag Beautybitsblog.com

6) Op welke prestatie ben je ontzettend trots?

Dat ik afgelopen winter alleen op vakantie ben geweest. Oké het was maar drie dagen en het was niet zo ver weg, want ik ging maar naar Londen waar ik al heel vaak geweest ben en toch blijf ik trots op mezelf. Dingen zoals alleen uit eten gaan, alleen naar een musical, dat zijn toch kleine overwinningen.

7) Welke boodschap zou je graag anderen willen meegeven?

Wees niet afhankelijk van anderen voor je eigen geluk.

De meeste mensen hebben deze tag al lang en breed ingevuld, dus ik ga niemand taggen. Maar als je je geroepen voelt, mag je hem natuurlijk altijd overnemen.

Ik ben benieuwd, wat kan jou ontzettend opvrolijken?

 

13 gedachtes over “Project Positief Tag

  1. Leuke tag! Ik snap je gevoel van het alleen op reis gaan. Ik wilde het afgelopen jaar doen tijdens mijn verjaardag, but my friends wouldn’t let me. Dit jaar wil ik er wel even tussenuit in m’n eentje 🙂

    Me afzonderen en het zonnetje kunnen mij ook helemaal blij maken. En ohja, lekker eten ook 😉

    Like

  2. Whoehoee!! Daar was ie dan toch!! Superleuke antwoorden!! Herken je ‘alleen op reis’-overwinning helemaal!! Maar het is stiekem ook gewoon heel leuk, alleen op reis en lekker doen waar jij zin in hebt!! En jaaaaaa, Oudt Leyden…ik was m helemaal vergeten…maar damn, dat zijn echt heerlijke pannenkoeken!!!

    Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s