Kruidvat Nail Care Moisturising Oil | Review

Kruidvat Nail Care Moisturising Oil | Review
Het is zeker niet het meest glamoureuze deel van een manicure, maar wel een essentieel onderdeel. Als ik aan mijn nagels denk, denk ik liever aan alle prachtige verschillende kleuren waarin ik mijn nagels kan lakken. Maar zonder verzorging blijft er weinig van mijn nagels over. Dus wat er naast mijn bed ligt en een van de laatste dingen is die ik doe voordat ik ga slapen, is mijn nagelriemen verzorgen. En daar gebruik ik een heel fijne budget nagelriemolie van de Kruidvat voor. De Kruidvat Nail Care Moisturising Oil is bedoeld om je droge en beschadigde nagels te herstellen. En bij regelmatig gebruik zou het je nagels weer sterk en flexibel moeten maken, beschermen tegen broosheid  en zorgen voor  zachte en soepele nagelriemen Dat klinkt toch ideaal?  De nagelriemolie is een gele olie-achtige vloeistof in een handig nagellakflesje met een nagellakkwastje en brengt daardoor gemakkelijk aan.

De ingredienten zijn als volgt:


Glycine Soja Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) oil, Limonene, Cyperus Esculentus Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Linolenate, Tocopherol, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Citral, Linalool, Caprylic/Capric Triglyceride, Carotenoids, Echinacea Purpurea Root Extract, Olea Europaealeaf Extract, Panax Ginseng Root Extract.


Het product bevat met name natuurlijke oliën zoals soja, zoete amandel, zonnebloem en sinaasappel olie en is verrijkt met vitamine E en F. Daarnaast bevat het citrusachtige geurstoffen en carotenoiden wat naast kleurstof ook als anti-oxidant dient.
Kruidvat Nail Care Moisturising Oil | Review BeautyBitsBlog.comKruidvat Nail Care Moisturising Oil | Review BeautyBitsBlog.com
De Kruidvat Nail Care Moisturising Oil hoor je volgens de gebruiksaanwijzing aan te brengen op schone, droge nagels en nagelriemen. Daarna masseer je de olie in, in je nagel en huid. De overtollige olie kan je dan met een tissue afnemen. Voor het beste resultaat kan je de olie ’s nachts laten inwerken. Daarom ligt de nagelriemolie naast mijn bed en breng ik het voor het slapen gaan aan en masseer ik het in. Omdat het echt een olie is laat het een laagje op de huid achter en trekt het maar langzaam in.

Ik gebruik deze nagelriemolie al een aantal maanden en ik merk wel verschil. Mijn nagels zijn vooral sterker en er bladderen minder laagjes af. Maar met name mijn nagelriemen zijn er blij mee, deze blijven lekker zacht en gehydrateerd. Ik vind het erg fijn om een nagelriemolie voor de nacht te gebruiken, want overdag was ik zo vaak mijn handen dat het geen zin heeft. En voor een prijs van €2,99 is dit een ideaal product.

De Kruidvat Nail Care Moisturising Oil is verkrijgbaar bij het Kruidvat voor €2,99.

Welk nagelverzorgingsproduct gebruik jij?

22 gedachtes over “Kruidvat Nail Care Moisturising Oil | Review

 1. Oeh deze ziet er erg fijn uit! Eigenlijk verwaarloos ik mijn nagelriemen wel een beetje. Ik zal dit product zeker in mn mandje gooien bij de kruidvat! Leuke review x

  Like

 2. Hij klinkt erg fijn, zeker voor dat kleine fijne prijsje! 🙂 Ik moet ook echt weer wat meer aan nagelverzorging gaan doen, verwaarloos het de laatste paar weken een klein beetje en ook al heb ik van nature sterke nagels, een beetje hulp kan geen kwaad 🙂

  Like

 3. Ik heb een pen van ELF, maar ik moet wel eerlijk zeggen dat ik weinig last van droge nagelriemen of velletjes heb…dit klinkt wel heerlijk en de prijs is ook erg fijn…thanx voor de fijne tip!

  Like

 4. Klinkt lekker! Ik heb jarenlang veel te weinig aan het verzorgen van mijn nagelriemen gedaan, waardoor ze nu hartstikke droog zijn en constant scheuren. Ben al met Lush Lemony Flutter aan het smeren, maar wat extra verzorging kan geen kwaad. Deze ga ik snel halen!

  Like

 5. Deze heb ik zelf ook! Een aantal jaren geleden heb ik dit product ook al eens aangeschaft, toen vond ik de geur veel lekkerder! Maar de werking is nog steeds goed gelukkig 🙂

  Like

 6. Pingback: Essence Nail Polish Corrector Pen | Review | Beauty Bits Blog

 7. Pingback: Beauty Bits op mijn nachtkastje | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s