2015, Here I Come!

2015, Here I Come Beautybitsblog.comWow, wat gaat de tijd toch snel. Het is alweer 2015. Moeten jullie ook altijd wennen aan het begin van het jaar bij het opschrijven van de datum dat we toch echt al weer een jaar verder zijn. Alsof je brein ook nog niet kan geloven dat 2014 al weer afgelopen is. Maar het is toch echt zo. Er is een hele hoop gebeurd in 2014 én 2015 heeft voor mij ook nieuwe verrassingen in petto.Ik ben zelf niet zo van de goede voornemens, maar voor 2014 had ik toch wel een soort algemeen motto. Een niet hele originele, maar wel hele nuttige: Just say yes! Ik wilde me niet door angsten of twijfels laten weerhouden om dingen te doen of kansen te pakken die op mijn pad kwamen. En dus voor elk nieuw ding open te staan en niet te veel denken aan de mening van anderen. Dat heeft in 2014 goed uitgepakt.

De eerste kans die ik greep, was om in mijn eentje op vakantie te gaan. Vorig jaar ben ik in mijn eentje drie dagen naar Londen geweest. Londen is echt mijn favoriete stad voor een citytrip en ik was er ook al drie keer geweest. Ik had gewoon de kriebels om er op uit te gaan en ik had na een reeks nachtdiensten drie dagen achter elkaar vrij in de eerste week van januari. En ik heb gewoon heel impulsief een vliegticket en hotelkamer geboekt en het heel erg naar mijn zin gehad. Musicals kijken, musea bezoeken en natuurlijk veel shoppen. Een erg geslaagd reisje en een bewijs voor mezelf dat dingen alleen doen ook hartstikke leuk kan zijn.
Dagelijkse make up routineDe grootste verandering in 2014 was voor mij, en waar jullie het meest van mee hebben gekregen, was toch wel het starten met bloggen. Ik lees al jarenlang beautyblogs en ben eigenlijk ook altijd de vraagbaak voor vriendinnen en familie met betrekking tot make up en skincare tips. En toen ik weer eens met mijn zus door de stad rondliep en haar allerlei dingen liet zien, die voor haar totaal onbekend waren zei ze: waarom start je niet zelf gewoon een blog? Ik heb een aantal maanden met deze gedachte rondgelopen en in augustus uiteindelijk gewoon begonnen. Eerst heel voorzichtig met twee keer per week een blogpost, omdat ik het wel wilde kunnen combineren met een full time baan.  maar omdat er zoveel ideeën in mijn hoofd zaten voor berichten heb ik dit toch al snel opgehoogd naar drie keer per week. Voorlopig ben ik daar echt wel heel tevreden mee. Ik ben ook blij verrast hoeveel positieve en lieve reacties ik krijg van lezers van mijn blog. Dat is echt de beste erkenning die je kan krijgen voor een blogpost.
2015, Here I Come Beautybitsblog.comEen grote verandering in 2015 die een behoorlijke impact op mijn leven gaat hebben is het veranderen van baan. Zoals sommigen van jullie weten werk ik op dit moment als arts in het ziekenhuis op de Intensive Care. Dit vind ik een behoorlijk zware baan. Zowel fysiek, lange dagen met heel veel wisselende diensten, als emotioneel. Bijna alle patiënten die op de Intensive Care worden opgenomen zijn levensbedreigend ziek en een aanzienlijk deel overlijdt ook helaas. Het is erg zwaar om elke keer weer de brenger van slecht nieuws te zijn. Dus na lang beraad heb ik besloten om een andere baan te zoeken buiten het ziekenhuis. Nog wel als arts, maar dan emotioneel stukken minder zwaar en ook reguliere werktijden waardoor de verhouding werk-privé hopelijk wat meer in balans komt. Voor deze nieuwe baan moet ik ook gaan verhuizen dus dat gaat in 2015 zeker een nieuwe uitdaging vormen. Maar ik denk en hoop dit dat op de lange termijn beter voor mij is.
2015, Here I Come! Beautybitsblog.comNu ik toch bezig ben met voorspellingen kan ik er ook één vermelden waarvan ik zeker weet dat hij uit gaat komen. Dit jaar wordt januari budgetmaand op mijn blog. Ik bespreek regelmatig beautyproducten op mijn blog die best aan de dure kant zijn, gewoon omdat ik dit hele fijne producten vind. Maar ik heb zoveel budget producten in mijn stash die veel minder vaak aan bod komen. Dus ik dacht na een dure decembermaand ga ik in januari een Beauty Bits Budget Maand houden op mijn blog. Waarbij dus op maandag, woensdag en vrijdag een artikel verschijnt op mijn blog waar geen high end merken in voorkomen. En o ja, volgens mij voel ik in de nabije toekomst ook een leuke winactie aankomen op mijn blog. Dus houdt vooral mijn blog in de gaten.

Dit jaar ga ik zeker door onder het motto just say yes! en alle leuke kansen grijpen die op mijn pad komen. Zodat 2015 een nog mooier jaar wordt dan 2014 was.

Hebben jullie nog goede voornemens of motto’s voor 2015?

13 gedachtes over “2015, Here I Come!

 1. De beste wensen! Leuk dat je vorig jaar zelf op reis bent geweest 🙂 Spannend zeg een nieuwe baan zoeken en ook nog eens verhuizen! Ik ben benieuwd naar je budget maand 🙂 Altijd leuk! Liefs

  Like

 2. Gelukkig nieuwjaar! Wel spannend dat je zowel een nieuwe baan krijgt als gaat verhuizen in dit jaar, dat zijn toch intense dingen. Ik kan het me alleen wel goed voorstellen dat werken op de IC erg zwaar is, hopelijk krijg je veel plezier in je nieuwe baan! 🙂

  Like

 3. Happy new year! Mijn goede voornemen is denk ik heel gewoontjes: afvallen. Ik ben niet dik maar soms heb ik echt van die vreetkicks dat ik daarna denk: wat heb ik gedaan? Dus een beetje gezond leven en meer sporten zou denk ik wel goed voor me zijn, ik houd namelijk helemaal niet van sport dus ik doe het ook niet echt.

  Like

 4. Nog een gelukkig nieuwjaar! En wat een spannend jaar wordt dit voor jou. Alvast heel veel succes en plezier met je nieuwe baan en woonplaats. En super leuk dat je een budget maand gaat houden! Ik kijk alvast uit naar de artikelen 🙂

  Like

 5. Gelukkig nieuwjaar en veel succes met je nieuwe job ! Dit vind ik een hele mooie en inspirerende blogpost ! Ook ik heb me voorgenomen om meer uit mijn comfortzone te komen en terug meer te durven. Voor dit jaar heb ik me voorgenomen om meer te doen met mijn make-up opleiding en meer shoots te doen. Veel succes met je blog en bedankt voor de inspiratie

  Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s