Ziaja Rose Butter Masker | Review

Ziaja Rose Butter Gezichtsmasker | Review Beautybitsblog.comIn deze koude maanden komt een hydraterend masker altijd goed van pas. Toen ik zag dat in de Prettybox die ik op het I Love Beauty Event kocht producten van Ziaja zaten, was ik gelijk enthousiast. Ik heb de laatste tijd zoveel over dit van oorsprong Poolse huidverzorgingsmerk gelezen op beautyblogs dat ik ook wel iets van dit merk wilde proberen.In mijn Prettybox zaten onder andere twee Ziaja producten in een sachet, waarvan ik ten onrechte aannam dat dit beide samples waren. Na rondgespeurd te hebben op de website zag ik dat de Rose Butter masker een full size product was van 7mL voor maar €0,99. Dus ook lekker aantrekkelijk geprijst.

Volgens de beschrijving online is dit een crèmige gezichtsmasker dat er voor zou moeten zorgen dat er voor zou moeten zorgen dat diepe rimpels verminderd worden en dat de huid weer strakker en elastischer wordt. Volgens mij val ik nog niet helemaal in de doelgroep. Ik ben nog net geen 30+, hoewel dat niet veel scheelt, en heb nog geen diepe rimpels. Maar volgens mij is wat rimpels betreft voorkomen beter dan genezen. Gelukkig stond ook op de verpakking dat het masker hyaluronic acid, hyaluronzuur bevat wat een bekend hydraterend bestanddeel is. En geschikt is voor alle huidtypen, dus hopelijk ook voor mijn gecombineerde, gevoelige huid. Aangezien mijn huid de afgelopen maanden door het weer, maar ook door de verwarming wat droger dan normaal is, wilde ik me wel aan dit masker wagen.
Ziaja Rose Butter Gezichtsmasker | Review Beautybitsblog.comEven een blik op de bestandsdelen. Je kan zien dat het masker veel hydraterende bestanddelen bevat zoals palmolie, sheaboter. En verderop in de lijst vind je ook andere olien afkomstig van planten waaronder rozenolie en olijfolie. Daarnaast vind je ook meerdere vitamines en anti-oxidanten zoals Niacinamide in de Rose Butter masker. Er zit ook hyaluronzuur (Sodium Hyaluronate) in het masker, maar het gros van de hydraterende bestanddelen komt toch van de palmolie en sheaboter. Daarnaast zie je op de ene laatste regel ook parfum, wat toch vaak wel irriterend kan werken.
Ziaja Rose Butter Gezichtsmasker | Review Beautybitsblog.comDe gebruiksaanwijzing is erg recht toe rechtaan. Het product dien je in te masseren op je gezicht en dit 10-15 te laten zitten en dit daarna te verwijderen met een wattenschijfje gedrenkt in warm water.
Ziaja Rose Butter Gezichtsmasker | Review Beautybitsblog.comHet masker heeft een volle crème structuur en ruikt heel licht naar rozen. Na het inmasseren van het masker op mijn gezicht en een kwartiertje wachten is het grootste deel van de crème opgenomen in de huid. Na het verwijderen van het masker met een washandje met warm water, voelt mijn gezicht heerlijk zacht en gehydrateerd aan. Ik had daarbij geen last van een trekkerig of warm gevoel, dus het is ook zeker geschikt voor mijn gevoelige huid. Ondanks dat het masker geparfumeerd is.

Het anti-rimpel effect kan ik niet beoordelen, ten eerste omdat ik gelukkig nog maar weinig rimpels heb en al helemaal geen diepe. Ten tweede denk ik dat als het de rimpels minder zichtbaar zou maken dit effect pas na langer en regelmatig gebruik zichtbaar zijn.

Kortom, een erg fijn masker van Ziaja die hydraterend werkt. Waarbij je met één sachet makkelijk twee keer kan doen. Dus fijn om te delen met een vriendin of handig om bijvoorbeeld mee te nemen als je een weekje op vakantie gaat. Ik zou dit masker zeker aanraden, maar dan dus vanwege het hydraterende effect.

Het Rose Butter masker kost €0,99 en is verkrijgbaar in de filialen van Ziaja in Den Haag of via de online webshop.

Wat is jouw favoriete masker?

 

8 gedachtes over “Ziaja Rose Butter Masker | Review

  1. Deze producten lijken me echt fijn! En maar 0,99cent? Dat is echt geen geld! Toch maar eens naar op zoek gaan!
    Ik wil je alvast een hele fijne jaarwisseling wensen en veel blogplezier het aankomende jaar!
    Liefs Carolien

    Like

  2. Oo klinkt erg fijn! Ik heb net gisteren een hoop producten van Ziaja besteld, dus ik ga er de komende tijd even niks kopen. Maar bij de volgende bestelling ga ik dit masker ook kopen! Alvast een fijne jaarwisseling! 🙂

    Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s