Victoria’s Secret Love Spell Body Mist | Review

Victoria's Secret Love Spell Body Mist | Review Beautybitsblog.comDe Victoria’s Secret Body Mist is al jaren te zien op vele blogs, maar was lange tijd niet gemakkelijk in Nederland te koop. Sinds dit jaar verkoopt Etos regelmatig deze gehypte body mists en na lange tijd geroepen te hebben dat ik een body mist maar een onzinproduct vind, heb ik toegegeven aan de verleiding en er zelf één gekocht. Nadat ik in de Etos voor een prachtig vol schap had gestaan en een dozijn verschillende geuren had geroken, waarvan ik er sommige trouwen echt afschuwelijk vond, sprong er voor mij niks echt bovenuit. Dus toen ben ik in plaats van mijn neus, maar mijn ogen achterna gegaan. Aangegaan lila mijn favoriete kleur is en de paarse variant daar het meest dicht in de buurt kwam, heb ik gekozen voor Love Spell.
Victoria's Secret Love Spell Body Mist | Review Beautybitsblog.comOp de achterkant van de verpakking staat nog een korte beschrijving. Ik vind het altijd grappig dat wanneer je meerdere talen machtig bent, je kan zien dat de tekst in het engels en frans subtiel anders is. Maar dat vind ik niet erg.

De spraydop die erop zit werkt goed. Er komt echt een zachte evenredig verdeelde nevel uit en niet zoals je soms hebt wat spetters. En er zitten hele kleine glitters verwerkt in het bovenste gedeelte van de spraydop, dat ziet er erg schattig uit.
Victoria's Secret Love Spell Body Mist | Review Beautybitsblog.comDe body mist zit in een plastic verpakking van 250mL met een goudkleurige spraydop en gouden letter. Aan de binnen- en buitenzijde van het etiket zijn bloemen afgebeeld. Met name de bloemen aan de binnenzijde geven een interessant effect aan de body mist. Door het gebruik van plastic heeft de verpakking niet zo’n luxueuze uitstraling als van een traditionele eau de toilette of parfum.

Love Spell heeft volgens de verpakking een kersenbloesem- en perzikgeur. Persoonlijk ruik ik met name de perzikgeur met een vleugje grapefuit en een heel klein vleugje kersenbloesem. Dus een zoete fruitgeur, die nog wel lekker fris is en zeker niet te zwaar. De geur heeft daardoor een heel jeugdig en zomers effect. Van mij had de geur net iets minder zoet mogen zijn.

De geur is minder intens dan van een reguliere parfum of eau de toilette, maar blijft tot mijn verbazing redelijk lang hangen. Na een uur of vier is de geur wel echt verdwenen. Dus dan zou je als je de geur de hele dag wil blijven ruiken wel wat bij moeten spuiten.

Van de verzorgende ingrediënten zoals de Aloë Vera en kamille merk ik eigenlijk niets. Ik vind het zelf niet zo nuttig dat dit is toegevoegd, want een body mist is geen huidverzorgend product. Of je moet echt heel veel van het product opdoen. Ik denk niet dat dit bij iemand het geval zal zijn.

Zou ik deze body mist nou aanraden? Ja en nee.  Het is niet heel duur en je krijgt er een behoorlijke hoeveelheid van. Als je op zoek bent naar een lichte, frisse, goedkope geur is dit een erg fijn product. Maar als je houdt van meer uitgesproken geuren die langer blijven hangen, kan je voor hetzelfde bedrag ook een eau de toilette of parfum bij de drogist kopen. Zelf zou ik niet zo gauw opnieuw een body mist kopen, daarvoor vind ik de geuren niet lekker genoeg. Maar als er iets persoonlijk is, is het wel geur. Dus ik raad je zeker aan om de volgende keer als de geuren weer in de winkel liggen even zelf te gaan ruiken.

De Victoria Secret Bodymist is regelmatig bij Etos te koop voor €9,99 maar ook online verkrijgbaar bij diverse webshops.

Wat vind jij van body mists?

17 gedachtes over “Victoria’s Secret Love Spell Body Mist | Review

 1. Wat een leuke review! Ik vind vier uur ook best lang en ben echt gek op kersenbloesem, dus als ik hem tegenkom dan ga ik ook even sniffen!

  Like

 2. Ik heb deze zelf als vroeg kerstcadeautje gekregen en ik vind hem zo lekker ruiken ❤ Ik ben dan ook echt gek op perzikgeur! Vond ook dat hij verrassend lang bleef hangen qua geur!

  Like

 3. Oei, Victoria’s Secret! Blijft een fijn merk vind ik. Alleen is het inderdaad jammer dat sommige body mists zo snel vervliegen. Ik heb nu de Bombshell geur, die is ook heerlijk!

  Like

 4. Ik heb de lichtblauwe variant ‘rain-kissed freesia & daisy’. De andere varianten vond ik te zoet ruiken, maar deze is heerlijk! Hij vervliegt helaas wel vrij snel, maar dat had ik ook wel verwacht van een bodymist.

  Like

 5. Ik moet zeggen dat ik vind dat de geur juist blijft hangen. Ik ben een paar maanden geleden bij Victoria’s Secret op Schiphol geweest en heb er toen 2 gekocht. Ik heb de Amber Romance en de Love Spell en ik hou ervan! Lekker zoet en als ik savonds thuis kom dan ruik nog steeds yummie 🙂

  Like

 6. Pingback: Winactie Beauty Bits Budget Maand! | Beauty Bits Blog

 7. Hoi hoi..

  Ben het eigenlijk wel met je eens, geur vervliegt redelijk snel, en ik vind de geuren ook redelijk zoet. Desalniettemin heb ik er ook 1, geen idee welke precies maar kleur is roze.
  Ik gebruik hem wel eens voor mijn dochter, als ik mijn dagelijkse ochtend routine doe, wil ze vaak ook een parfum op.
  Dus daar gebruik ik hem toch wel regelmatig voor😉

  Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s