Merry Christmas!

MerryChristmas Beaiutybitsblog.com
Het liefst zou ik jullie allemaal een kaartje sturen, maar omdat dat niet mogelijk is krijgen jullie van mij the next best thing: Een afbeelding van een kerstkaartje. Echt superschattig, met een tekening van Fiep Westendorp, je weet wel van al die illustraties van de boeken van Annie M.G. Schmidt. Je kent ze vast wel van Jip en Janneke en Pluk van de Petteflet, echt jeugdsentiment. Maar ik dwaal af. Ik wilde jullie eigenlijk gewoon hele fijne kerstdagen wensen. En o ja, morgen is het weer vrijdag, gewoonlijk verschijnt dan een artikel op mijn blog, maar omdat het dan tweede kerstdag is, schuif ik die even door tot maandag. Fijne feestdagen!

10 gedachtes over “Merry Christmas!

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s