Yankee Candle Snow in Love & Cranberry Ice | Review

Yankee Candle Cranberry Ice & Snow in Love | Review Beautybitsblog.comAls er iets is wat tijdens de donkere maanden een gezellige sfeer in huis kan creëren zijn het wel kaarsen. En nog een stuk beter dan gewone kaarsen zijn geurkaarsen. Het is verbazingwekkend hoe een fijne geur in huis een knus gevoel kan geven. En tijdens de feestdagen is er niets toepasselijker dan geurkaarsen uit de kerstcollectie van Yankee Candle.Ik kocht Snow in Love en Cranberrry Ice tijdens het I Love Beauty Event, zoals je hier in mijn shoplog kon lezen, bij de US Candles stand samen met twee andere small jars. En ik wilde ze graag nog op mijn blog reviewen voordat de feestdagen voorbij zijn en deze Limited Edition Kerst collectie niet meer te koop is.
Yankee Candle Cranberry Ice & Snow in Love | Review Beautybitsblog.com

Fall in Love with this delightful blend of creamy, comforting woods and wintry powder freshness.

Deze beschrijving van Yankee Candle over Snow in Love klopt helemaal. Het ruikt alsof je een boswandeling maakt op een zonnige, frisse winterdag wanneer het net gesneeuwd heeft. Echt een combinatie van fris en warm tegelijk. Echt een hele fijne geur. Deze kaars is ingedeeld in de categorie festive en dit past er echt goed bij.
IMG_2396Cranberry Ice is een rode kaars die in de fruity categorie valt. De naam van de kaars is goed gekozen, want je ruikt het zoete van Cranberry, maar gelukkig niet mierzoet,  gecombineerd met een vleugje frisheid.

Refreshingly tart en sweet! A cool, stimulating rush of frosty red fruits bursting with a tangy sweetness.

Weer een spot on beschrijving van Yankee Candle, wat mij betreft. En het feit dat de kaars ook nog rood is, zorgt voor een extra feestelijke sfeer.

De small jars van Yankee Candle zijn goed voor ongeveer 40 branduren, dat is echt heel lang. En omdat de geur zo goed blijft hangen brand ik ongeveer een half uurtje een kaars, waarna de hele kamer er naar ruikt en dan doof ik hem weer. Daarna houd ik mijn gewone waxinelichtjes aan. Zo kan je echt heel lang genieten van de kerstsfeer in huis.

Ik betaalde zelf €10,00 voor de small jar. Op de website van US Candles is een small jar van Snow in Love afgeprijsd tot €9,38. Als je zoekt via google vind je meerdere webshops met dit soort aanbiedingen en kan je ook verkooppunten vinden.

Wat is jou ultieme kerstgeur?

23 gedachtes over “Yankee Candle Snow in Love & Cranberry Ice | Review

 1. Wat slim dat je de kaarsen weer dooft als de geur goed in je huis hangt, zo kan je er inderdaad lekker lang meedoen! Zelf heb ik deze geuren ook al geprobeerd (Snow in Love heb ik in een wax tart en Cranberry Ice heb ik in een votive gehad). Ze zijn beiden wel erg lekker, maar ik denk dat Snow in Love wel mijn favoriet is van deze twee!

  Like

 2. Ik ben helemaal weg van de kaarsen van My Flame. Deze kaarsen zijn biologisch en ruiken echt heerlijk! Ik ben helemaal weg van de geur mysterious gold rush. Lekker zoet :-).

  Like

  • Dat merk ken ik nog niet, ik wil ze echt wel een keer uitproberen hoor… Sorry, maar het komt een beetje als wij van wc-eend bevelen wc-eend aan. Neemt niet weg dat het prima kaarsen kunnen zijn.

   Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s